Artikel top billede

Conscias topchef, Claus Thorsgaard.

Conscia sigter efter omsætning på “minimum” fem milliarder kroner om få år: Her er Conscias væksstrategi efter salg til ny kapitalfond

Interview: Danske Conscia forventer at runde en omsætning på 'minimum' fem milliarder kroner inden for de kommende år. "Nordic Capital er selvfølgelig interesseret i at sætte endnu mere gang i kedlerne. De har været imponerede over vores strategiplan, og den køber de fuldt ind i," fortæller direktør Claus Thorsgaard, efter selskabet er blevet solgt til Nordic Capital.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få indblik i hvilke markeder Conscia satser på til kommende opkøb
  • Hvor mange selskaber Conscia konkret er i dialog med om at købe
  • Hvilken strategi selskabet skal følge med de nye ejere
676
3:30 min
En organisk vækst på 12 procent årligt og et fortsat massivt fokus på opkøb af nye virksomheder i Europa.

Sådan lyder strategien for koncerndirektør i Conscia, Claus Thorsgaard, efter at virksomheden torsdag blev solgt til kapitalfonden Nordic Capital.

Det kan du læse mere om her: [url=Her er planen for kæmpesuccessen Conscia efter milliard-salg til kapitalfonden Nordic Capital

Grundlæggende skal virksomheden

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.