Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Kendt dansk vin-app taber over 50 millioner og har minus 120 millioner på egenkapitalen

Vivinos amerikanske moderselskab må holde hånden økonomisk under vin-appen frem til udgangen af 2019, efter et regnskab, hvor Vivino har tabt over 50 millioner kroner. Egenkapitalen har nu et minus på over 120 millioner kroner.

Selvom den kendte danske vin-app Vivino har nået 35 millioner brugere i løbet af 2018, fosser pengene ud af selskabet.

Selskabet leverer et underskud på 50,7 millioner kroner.

Dermed er underskuddet vokset betydeligt i forhold til 2017, hvor de røde tal viste 33 millioner kroner.

Vivino har endnu ikke formået at levere et overskud i appens snart niårige levetid.

De mange års underskud kommer til udtryk på selskabets egenkapital, der fra 2017 til 2018 er faldet fra et minus på omkring 70 millioner kroner til nu at udgøre et minus på 120,8 millioner kroner.

Derfor har Vivinos amerikanske moderselskab, Vivino Inc, i et 'letter of support' forpligtet sig til økonomisk at holde hånden under Vivino og sikre selskabets overlevelse til udgangen af 2019, fremgår det af Vivinos årsrapport.

Vivino-appen giver brugerne muligheden for at scanne brugernes vinflasker og på den måde få adgang til andre brugeres anmeldelse af de pågældende vine.

Appen kan også bruges til at tjekke vinpriserne, ligesom Vivino også fungerer som en handelsplatform.

Læs også: "De bestilte en ekstremt dyr og meget fancy fransk vin. Da jeg kom hjem, ratede jeg den på Vivino. Den fik halvanden stjerne"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.