Artikel top billede

(Foto: Vivino)

Kendt dansk vin-app taber over 50 millioner og har minus 120 millioner på egenkapitalen

Vivinos amerikanske moderselskab må holde hånden økonomisk under vin-appen frem til udgangen af 2019, efter et regnskab, hvor Vivino har tabt over 50 millioner kroner. Egenkapitalen har nu et minus på over 120 millioner kroner.

Selvom den kendte danske vin-app Vivino har nået 35 millioner brugere i løbet af 2018, fosser pengene ud af selskabet.

Selskabet leverer et underskud på 50,7 millioner kroner.

Dermed er underskuddet vokset betydeligt i forhold til 2017, hvor de røde tal viste 33 millioner kroner.

Vivino har endnu ikke formået at levere et overskud i appens snart niårige levetid.

De mange års underskud kommer til udtryk på selskabets egenkapital, der fra 2017 til 2018 er faldet fra et minus på omkring 70 millioner kroner til nu at udgøre et minus på 120,8 millioner kroner.

Derfor har Vivinos amerikanske moderselskab, Vivino Inc, i et 'letter of support' forpligtet sig til økonomisk at holde hånden under Vivino og sikre selskabets overlevelse til udgangen af 2019, fremgår det af Vivinos årsrapport.

Vivino-appen giver brugerne muligheden for at scanne brugernes vinflasker og på den måde få adgang til andre brugeres anmeldelse af de pågældende vine.

Appen kan også bruges til at tjekke vinpriserne, ligesom Vivino også fungerer som en handelsplatform.

Læs også: "De bestilte en ekstremt dyr og meget fancy fransk vin. Da jeg kom hjem, ratede jeg den på Vivino. Den fik halvanden stjerne"




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere