Artikel top billede

(Foto: Kombit/PR)

Tre leverandører kunne byde på Social Pension-kontrakt - men Kombit endte med kun et tilbud på bordet: "Vi har haft en god og transparent udbudsproces"

Interview: Netcompany vandt udbuddet om at levere det nye Social Pension Kommune-system med det eneste tilbagestående tilbud. Både Schultz og IBM havde på hver deres måde trukket sig fra forløbet, inden kontrakten skulle tildeles. Kombit blåstempler det konkrete udbud.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvorfor Kombit mener, at udbudsprocessen i forbindelse med Social Pension-udbuddet har været til trods for Kombit kun endte med et tilbud
  • Bliv klogere på hvordan de tre prækalificerede leverandører Netcompany, Schultz og IBM forholder sig
  • Få indblik i forløbet
802
4:15 min
Kombit har udpeget Netcompany som leverandør af det nye Social Pension Kommune-system, der efter planen skal gå i luften i slutningen af 2021.

Valget af Netcompany har ligget lige til højrebenet, da de to andre prækvalificerede leverandører til udbuddet, Schultz og IBM, henholdsvis valgte at trække sit tilbud og slet ikke byde på opgaven.

Da tilbuddet fra Netcompany samtidig overholdte alle de kvalitetskriterier, der var opstillet i udbudsmaterialet, var valget af selskabet derfor enkelt.

Selvom Kombit i sidste ende kun skulle tage stilling til, om tilbuddet fra Netcompany opfyldte udbudskriterierne fremfor at vælge mellem flere tilbud, har udbudsproccesen været god, ifølge Kombit.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Om få måneder lægger Microsoft det klassiske Teams i graven

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske myndigheder skal slippe alt, hvad de har i hænderne og patche nu: Hackere udnytter alvorlige sårbarheder i Ciscos firewalls

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Sådan vil Niras anvende medarbejder-data og AI til løn-regulering og stress-håndtering

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

BEC varsler prisstigninger for sine kunder: Medarbejderne skal have mere i løn

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Atea starter året katastrofalt: Salget falder med en halv milliard - overskud er vendt til underskud