Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Efter corona-krisen: Microsofts skruer igen op for opdateringer til Windows 10 og Windows Server

Microsoft skruer igen op for antallet af opdateringer til Windows 10 og Windows Server, efter selskabet satte dem på hold, da corona-krisen brød ud for at give admins ro.

Efter at have kørt på lavt blus siden foråret, skruer Microsoft nu igen op for antallet af opdateringer til Windows 10 og Windows Server.

Det sker efter, at Microsoft i marts meddelte, at selskabet droslede ned for de opdateringer, der ikke havde direkte relation til sikkerheden i systemerne.

Dette skete dengang for at give it-administratorerne ro til at fokusere på den daglige drift i en tid med store omvæltninger.

Det kan du læse mere om her: Microsoft dropper sine månedlige Windows-opdateringer

Fra juli vender selskabet imidlertid tilbage til de normale udsendelser igen i form af de såkaldte ‘optional releases’ til Windows 10 og Windows Server fra version 1809 og frem.

Dermed vil Microsoft igen begynde at ‘give dig mulighed for at teste planlagte ikke-sikkerhedsrelaterede problemløsninger rettet mod næste måneds Update Tuesday,” lyder det fra Microsoft.

Du kan læse mere om de kommende udsendelser i meddelelsen fra Microsoft, som du finder her: Resuming optional Windows 10 and Windows Server non-security monthly updates.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere