(Foto: Dan Jensen)

Efter corona-krisen: Microsofts skruer igen op for opdateringer til Windows 10 og Windows Server

Microsoft skruer igen op for antallet af opdateringer til Windows 10 og Windows Server, efter selskabet satte dem på hold, da corona-krisen brød ud for at give admins ro.

Efter at have kørt på lavt blus siden foråret, skruer Microsoft nu igen op for antallet af opdateringer til Windows 10 og Windows Server.

Det sker efter, at Microsoft i marts meddelte, at selskabet droslede ned for de opdateringer, der ikke havde direkte relation til sikkerheden i systemerne.

Dette skete dengang for at give it-administratorerne ro til at fokusere på den daglige drift i en tid med store omvæltninger.

Det kan du læse mere om her: Microsoft dropper sine månedlige Windows-opdateringer

Fra juli vender selskabet imidlertid tilbage til de normale udsendelser igen i form af de såkaldte ‘optional releases’ til Windows 10 og Windows Server fra version 1809 og frem.

Dermed vil Microsoft igen begynde at ‘give dig mulighed for at teste planlagte ikke-sikkerhedsrelaterede problemløsninger rettet mod næste måneds Update Tuesday,” lyder det fra Microsoft.

Du kan læse mere om de kommende udsendelser i meddelelsen fra Microsoft, som du finder her: Resuming optional Windows 10 and Windows Server non-security monthly updates.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
"Nu hænger mit store maleri på 3 meter i længden og 1,80 meter i højden så her hos Danmarks Statistik"
"Den største ære er at give inspiration til andre mennesker. Jeg kan ikke forestille mig, at man kan opleve noget, der er mere smigrende for én selv som menneske end at være en inspiration for andre."
White paper
Få styr på de 8 store megatrends - og de udfordringer der følger med
Brancher og forretningsmodeller ændrer sig konstant – og truslerne, skurkene og udfordringerne følger med. For mens hver megatrend rummer muligheder for større markeder og nye produkter, så rummer de også større risici for at blive ramt på pengepungen i takt med at finansielle tjenesteydelser som banker, forsikringsselskaber og pensionskasser står over for nye trusler. I dette whitepaper kan du derfor læse om, hvilke trends der dominerer den finansielle sektor pt. – og hvilket trusler der følger med trends som fintech, blockchain, IoT, machine learning og open banking.