Artikel top billede

Apple sætter gang i produktionen af 5G-iPhones

Mandag tændte Danmark officielt for det første 5G signal, og nu er Apple på trapperne med at sætte sin kommende 5G-telefon i produktion.

I midten af september vil Apple sætte gang i produktionen af selskabets kommende 5G-iPhone.

Det skriver mediet Nikkei.

Derefter vil Apple angiveligt sætte gang i en massproduktion af den kommende iPhone i stor skala i løbet af slutningen af september eller starten af oktober.

Det har tidligere været fremme, at Apple forventer at producere intet mindre end 75 millioner iPhone-enheder med den nye 5G -teknologi ombord.

Apple har ikke selv kommenteret på nyheden om, selskabet er på trapperne med masseproduktion af telefonerne.

Selskabet har dog annonceret et digital event 15. september. Det er usikkert hvad selskabet præcist vil annoncere på eventet, men flere forvente at se en række nye produkter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere