Artikel top billede

Apple sætter gang i produktionen af 5G-iPhones

Mandag tændte Danmark officielt for det første 5G signal, og nu er Apple på trapperne med at sætte sin kommende 5G-telefon i produktion.

I midten af september vil Apple sætte gang i produktionen af selskabets kommende 5G-iPhone.

Det skriver mediet Nikkei.

Derefter vil Apple angiveligt sætte gang i en massproduktion af den kommende iPhone i stor skala i løbet af slutningen af september eller starten af oktober.

Det har tidligere været fremme, at Apple forventer at producere intet mindre end 75 millioner iPhone-enheder med den nye 5G -teknologi ombord.

Apple har ikke selv kommenteret på nyheden om, selskabet er på trapperne med masseproduktion af telefonerne.

Selskabet har dog annonceret et digital event 15. september. Det er usikkert hvad selskabet præcist vil annoncere på eventet, men flere forvente at se en række nye produkter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere