Citrix' danske direktør, Anette Vainer.

Citrix skifter logo og identitet: Skal afspejle ny kurs for selskabet

Citrix skifter logo og brand-identitet ud med nye og friske signaler. Det “markerer et betragteligt skifte i, hvordan vi mener, at Citrix skal præsentere sig på markedet i dag,” lyder det fra selskabet.

Citrix er klar med nyt logo og det, som selskabet håber kan blive en ny identitet i et omskifteligt marked.

Selskabet dropper sit gamle logo, der består af blok-bogstaver med prikken over det første i og under det andet i til fordel for en ny, slankere og mere mere funky skrifttype med en prik over x’et.

Den visiuelle ændring er en del af en større fortælling, meddeler selskabets CEO, David Henshall, i en blogpost med titlen “The new Citrix is here.”

“Vores nye brand hylder det, der er muligt, når mennesker har den plads, som de har brug for, til at gøre deres bedste,” lyder det fra topchefen.

På LinkedIn fortæller selskabets danske topchef, Anette Vainer, at rebrandet “markerer et betragteligt skifte i, hvordan vi mener, at Citrix skal præsentere sig på markedet i dag.”

“Vores brandidentitet skal afspejle, at vi har moderniseret vores ydelser med henblik på at sætte medarbejderne i centrum og blive en naturlig strategisk partner for vores kunder,” skriver hun.

Ifølge afspejler rebrandingen, at Citrix ‘som virksomhed giver mennesker plads til at udfolde deres kvaliteter og opnå succes.’

David Henshall peger på, at den visuelle ændring er udtryk for, at Citrix er i gang med en transformation fra at være leverandør af løsninger til sikker adgang til også at ‘gøre virksomheder i stand til at levere de løsninger, som får folk til at yde deres bedste.’

“Det er ikke længere nok blot at levere sikker adgang til apps og data. Vi må sikre, at vores kunder kan levere ‘great employee experience’ i en omskiftelig verden,” meddeler han.

Du kan læse hans blogpost her.

Læs også:

Citrix-direktør går på jagt efter en helt ny slags kunder: "Mange vil gerne have flere store kunder, men for Citrix er det lige omvendt"

Citrix Danmarks nye direktør sender medarbejdere til rollespil - skal lære at sparke døren ind hos CIO'erne: "Det er en falliterklæring at lægge det i hænderne på en Citrix-administrator"
Premium
Derfor er SAP ramt af kæmpe nedtur trods stor stigning i indtjeningen
ComputerViews: Mægtige SAP’s markedsværdi er på et øjeblik styrtdykket i den største enkeltstående nedtur for selskabet siden 1999. Selskabet er krise. Se her hvorfor.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Minimér spildtid og understøt det nye arbejdsliv med effektive videomøder
Under nedlukningen i foråret 2020 vænnede dine medarbejdere sig til at mødes via Microsoft Teams. Men mange blev frustrerede over at vende tilbage til kontoret og opdage, at dette – nu helt essentielle! – møderedskab ikke fungerede særligt godt sammen videoudstyret i mødelokalerne. Nu bygger en ny løsning endelig bro mellem Teams og verdens nok mest udbredte og velfungerende løsning til professionelle videomøder – Cisco Webex. Det kan du læse mere om i denne korte og præcise gennemgang af løsning og muligheder fra NetDesign.