Elon Musk står til at indkassere gigant-bonus på 19 milliarder kroner

Teslas topchef Elon Musk kan se frem til indkassere aktieoptioner på intet mindre end 19 milliarder kroner.

Teslas tårnhøje aktiekurs betyder, at selskabets topchef Elon Musk nu står til at indkassere en ny gigantisk bonus til en værdi på 19 milliarder kroner.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Bonussen bliver udløst fordi selskabet gennem de seneste seks måneder nu har haft en gennemsnitlig markedsværdi på 250 milliarder dollar.

Dermed opfylder han endnu en af milepælene i sin usædvanlige lønaftale, som i alt indeholder 12 milepæle.

Læs også: Elon Musk får adgang til milliardbonus efter ny milepæl for Tesla

Får ingen løn
Musk får ingen månedsløn, men i stedet får han udløst en kæmpe bonus i form aktieoptioner, hvis selskabet indfrier udvalgte mål, som relaterer sig til selskabets markedsværdi og drift.

Ifølge Reuters har Elon Musk nu nået fire ud af de 12 milepæle.

Da lønpakken blev offentliggjort oplyste Tesla, at Elon Musk kunne indkassere en gevinst på mere end 55 milliarder dollar, hvis aftalens 12 delmål i lønpakken blev indfriet. Det svarer med den aktuelle dollarkurs til 352 milliarder danske kroner

Musk ramte den første delmål i maj. Det sikrede ham aktieoptioner, der på daværende tidspunkt havde en markedsværdi på 4,6 milliarder kroner.

Læs også: Elon Musk vil hacke din hjerne: Sådan fungerer teknologien, som han tror vil erstatte smartphonen og redde os fra dommedag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
PA Consulting solgt for milliard-beløb: 190 ansatte i København følger med i købet
Det amerikanske teknologi-selskab Jacobs overtager konsulenthuset PA Consulting. Med i købet følger 190 medarbejdere i København. Handelen rummer ‘mange spændende muligheder,” lyder det fra direktør Søren Krogh Knudsen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.