Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

(Foto: Websummit, CC BY 2.0 / Image by Dan Taylor)

Elon Musk står til at indkassere gigant-bonus på 19 milliarder kroner

Teslas topchef Elon Musk kan se frem til indkassere aktieoptioner på intet mindre end 19 milliarder kroner.

Teslas tårnhøje aktiekurs betyder, at selskabets topchef Elon Musk nu står til at indkassere en ny gigantisk bonus til en værdi på 19 milliarder kroner.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Bonussen bliver udløst fordi selskabet gennem de seneste seks måneder nu har haft en gennemsnitlig markedsværdi på 250 milliarder dollar.

Dermed opfylder han endnu en af milepælene i sin usædvanlige lønaftale, som i alt indeholder 12 milepæle.

Læs også: Elon Musk får adgang til milliardbonus efter ny milepæl for Tesla

Får ingen løn

Musk får ingen månedsløn, men i stedet får han udløst en kæmpe bonus i form aktieoptioner, hvis selskabet indfrier udvalgte mål, som relaterer sig til selskabets markedsværdi og drift.

Ifølge Reuters har Elon Musk nu nået fire ud af de 12 milepæle.

Da lønpakken blev offentliggjort oplyste Tesla, at Elon Musk kunne indkassere en gevinst på mere end 55 milliarder dollar, hvis aftalens 12 delmål i lønpakken blev indfriet. Det svarer med den aktuelle dollarkurs til 352 milliarder danske kroner

Musk ramte den første delmål i maj. Det sikrede ham aktieoptioner, der på daværende tidspunkt havde en markedsværdi på 4,6 milliarder kroner.

Læs også: Elon Musk vil hacke din hjerne: Sådan fungerer teknologien, som han tror vil erstatte smartphonen og redde os fra dommedag
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere