Lille dansk it-hus har udviklet AI-baseret talegenkendelse på otte måneder: "Det er så stor en satsning at bygge sin egen software til talegenkendelse"
Den danske software-virksomhed Dictus besluttede sig i 2016 for at udvikle en AI-baseret løsning til talegenkendelse. På trods af flere udfordringer kom løsningen i produktion, og anvendes i dag af Folketinget, DR, TV2 og Postnord. Her er historien om det skæbnesvangre talegenkendelsesprojekt hos Dictus.
Læs historien om Dictus, der på otte måneder udviklede en dansk løsning til talegenkendelse baseret på kunstig intelligens
Derfor kastede Dictus sig ud i udviklingsprojektet
Historien bag Dictus der hænger tæt sammen med danske Prolog Development Center
Et indblik i de aftaler, Dictus i dag har vundet hos blandt andet Folketinget og det norske Stortinget
De fremtidige planer hos Dictus
1.315
6:45 min
Med nogle få ansatte om bord tog det lille danske softwarehus Dictus, der sælger software til talegenkendelse, for fire år siden en skæbnesvanger beslutning, der skulle komme til at afgøre fremtiden for den lille virksomhed.
Få fuld adgang til Computerworld Premium
Vælg det abonnement, der passer til dig eller din virksomhed
Tilmelder du dig Premium sender vi dig via mail de tre seneste udgivelser af Computerworld - fyldt med unikke artikler, reportager og analyser af krydsfeltet mellem teknologi, ledelse og forretning
Link til udgivelserne sendes via mail umiddelbart efter der er købt adgang til Premium. Udgivelserne leveres digitalt.
Ingen binding - kan opsiges når som helst. Abonnement fornyes automatisk.
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen. Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Bill Gates har en løsning: Sådan undgår vi klimakatastrofen
Klumme: Bill Gates vil gerne redde verden. Intet mindre. Og som alle store it-folk regner han baglæns. Politikerne er mest optaget af, hvad der kan lade sig gøre, og hvad de kan skabe flertal for. Men Bill Gates har set på klimakatastrofen, og hans budskab er klart.
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.