Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Digital tøj-platform vil købe op i Danmark for én milliard kroner: Nødvendigt for at udfordre Amazon

Den svenske mode-platform Boozt planlægger at gå på børsen i Danmark og annoncere samtidig, at man er klar til at købe op blandt de mindre konkurrenter.

Mandag annoncerede milliardkoncernen Boozt, at det svenske selskab vil børsnoteres i Danmark og er samtidig klar til at gå på opkøbsjagt i landet.

De kommende tre år er selskabet klar til at bruge en milliard danske kroner til at købe op blandt mindre konkurrenter i Danmark, lyder det fra selskabet over for Børsen.

Målet er at kunne udfordre den amerikanske online-gigant Amazon, og der er det afgørende med større muskler, lyder det fra topchefen.

"Det er en meget stor offensiv. Vi vil være den dominerende spiller i Norden og den største inden for vores felt, og vi kan se, at det handler om at være stor. Hvis vi skal konkurrere med de globale spillere som Amazon, skal vi have en størrelse, hvor vi er den regionale markedsleder," siger Hermann Haraldsson, administrerende direktør i Boozt til avisen.

Både Sampension og ATP har tidligere investeret i den svenske tøj-platform, og Boozt håber derfor på, at danske selskaber i fremtiden igen vil se en fordel i at investere i Boozt.

Læs også: Disse e-handelsfirmaer vil flest danskere anbefale til andre
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere