Artikel top billede

Digital tøj-platform vil købe op i Danmark for én milliard kroner: Nødvendigt for at udfordre Amazon

Den svenske mode-platform Boozt planlægger at gå på børsen i Danmark og annoncere samtidig, at man er klar til at købe op blandt de mindre konkurrenter.

Mandag annoncerede milliardkoncernen Boozt, at det svenske selskab vil børsnoteres i Danmark og er samtidig klar til at gå på opkøbsjagt i landet.

De kommende tre år er selskabet klar til at bruge en milliard danske kroner til at købe op blandt mindre konkurrenter i Danmark, lyder det fra selskabet over for Børsen.

Målet er at kunne udfordre den amerikanske online-gigant Amazon, og der er det afgørende med større muskler, lyder det fra topchefen.

"Det er en meget stor offensiv. Vi vil være den dominerende spiller i Norden og den største inden for vores felt, og vi kan se, at det handler om at være stor. Hvis vi skal konkurrere med de globale spillere som Amazon, skal vi have en størrelse, hvor vi er den regionale markedsleder," siger Hermann Haraldsson, administrerende direktør i Boozt til avisen.

Både Sampension og ATP har tidligere investeret i den svenske tøj-platform, og Boozt håber derfor på, at danske selskaber i fremtiden igen vil se en fordel i at investere i Boozt.

Læs også: Disse e-handelsfirmaer vil flest danskere anbefale til andre
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere