Artikel top billede

Moderator Jakob Schjoldager, erhvervs- og ledelsesredaktør på Computerworld, modtager en briefing fra produceren.

Du kan stadig nå det: Computerworlds store nordiske it-sikkerhedskonference streames gratis lige nu

Computerworlds store nordiske it-sikkerhedskonference er i gang netop nu. Registrer dig gratis for at se med resten af dagen - og modtag både optagelse og dagens præsentation fra it-sikkerhedseksperterne.

Cybersikkerhed fylder mere og mere i både planer og budgetter - og kan føles som en både uendelig og utaknemmelig opgave. For selvom du, vist nok, er sikker nu, er truslerne mod virksomhedens it-systemer bare en ærgelig konstant.

Men heldigvis er der både værktøjer og gode ideer, som kan hjælpe dig på vej mod et sikrere it-miljø.

Netop den tilgang er temaet for Computerworlds store nordiske it-sikkerhedskonference som er i gang netop nu - og som kører til klokken 15:00

Du kan se programmet for dagen her

Og du kan stadig nå at tilmelde dig her - og missede du morgenens indlæg, får alle tilmeldt tilsendt en gratis video af hele dagens program.

Tilmeld dig her: Registrer dig til IT Security 2020 og modtag gratis optagelse og slides fra dagen

Frem til klokken 15:00 kan du blandt andet høre indlæg fra sikkerhedseksperten Graham Cluley, opfinderen af udtrykket "clouden er bare en andens computer", Pandoras CISO Thomas B. Zuliani, Stena AB's CISO svenske Magnus Carling - og mange flere eksperter og leverandører.

Moderator på dagens er Computerworlds erhvervs- og ledelsesredaktør, Jakob Schjoldager.
Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.