Artikel top billede

Moderator Jakob Schjoldager, erhvervs- og ledelsesredaktør på Computerworld, modtager en briefing fra produceren. (Foto: Lars Jacobsen)

Du kan stadig nå det: Computerworlds store nordiske it-sikkerhedskonference streames gratis lige nu

Computerworlds store nordiske it-sikkerhedskonference er i gang netop nu. Registrer dig gratis for at se med resten af dagen - og modtag både optagelse og dagens præsentation fra it-sikkerhedseksperterne.

Cybersikkerhed fylder mere og mere i både planer og budgetter - og kan føles som en både uendelig og utaknemmelig opgave. For selvom du, vist nok, er sikker nu, er truslerne mod virksomhedens it-systemer bare en ærgelig konstant.

Men heldigvis er der både værktøjer og gode ideer, som kan hjælpe dig på vej mod et sikrere it-miljø.

Netop den tilgang er temaet for Computerworlds store nordiske it-sikkerhedskonference som er i gang netop nu - og som kører til klokken 15:00

Du kan se programmet for dagen her

Og du kan stadig nå at tilmelde dig her - og missede du morgenens indlæg, får alle tilmeldt tilsendt en gratis video af hele dagens program.

Tilmeld dig her: Registrer dig til IT Security 2020 og modtag gratis optagelse og slides fra dagen

Frem til klokken 15:00 kan du blandt andet høre indlæg fra sikkerhedseksperten Graham Cluley, opfinderen af udtrykket "clouden er bare en andens computer", Pandoras CISO Thomas B. Zuliani, Stena AB's CISO svenske Magnus Carling - og mange flere eksperter og leverandører.

Moderator på dagens er Computerworlds erhvervs- og ledelsesredaktør, Jakob Schjoldager.