Migration til Windows 10 forsinket mange steder: Google forlænger Chrome på Windows 7 frem til 2022

Google vil fortsætte med at udsende sikkerhedsopdateringer til Chrome til Windows 7 frem til 2022 - og måske endda længere.

Google forlænger supporten til sin Chrome-browser til det aldrende Windows 7-styresystem fra Microsoft med yderligere et halvt år.

Forlængelsen kommer efter, at Google i januar meddelte, at selskabet ville udsende sikkerhedsopdateringer og lignende til Chrome til Windows 7 til juli 2021.

Den nye forlængelse betyder dermed, at Google vil sørge for, at Chrome til Windows 7 er sikker at anvende til og med 15. januar 2022.

Efter denne data er det fortsat uvist, hvordan Google stiller sig, når det gælder udsendelsen af sikkerhedsopdateringer til Chrome på det gamle Microsoft-system.

“Vi fortsætter med at evaluere forholdene for vores enterprise-kunder, og vil melde eventuelt kommende ændringer ud senere,” lyder det fra Google.

Forlængelsen skyldes ikke mindst corona-krisens effekt, lyder det fra Google.

Corona har nemlig betydet, at mange organisationer har slået bremserne i for ellers planlagte it-projekter - herunder migration til Windows 10.

Google peger på, at op mod 21 procent af organisationerne fortsat er i gang med at migrere til Windows 10.

“Med denne support-forlængelse kan alle virksomheder, der er i gang med at migrere til Windows 10, være sikre på, at de af deres brugere, der fortsat anvender Windows 7, fortsat vil nyde godt af høj sikkerhed Chrome,” lyder det fra Google.

Læs også:

Google udskyder dødsdagen for Chrome apps til 2022

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Sådan øger du medarbejdertilfredshed og produktivitet
En af de mest effektive måder at øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed med arbejdspladsen er ved at give frit valg mellem Windows eller Mac, når der skal vælges arbejdscomputer. Samtidig mindskes presset på supporten, mens sikkerhedsniveauet højnes. Med en client-as-a-service aftale kan du lade medarbejderne selv træffe valget, men uden at uden at det behøver at være udfordrende eller ressourcekrævende for virksomheden. Eksempelvis kan du lade partneren håndtere alt fra finansiering, leverance, klargøring og implementering til support og lifecycle-management. Læs mere i denne hvidbog.