Artikel top billede

Så er det helt slut for udskældte Adobe Flash - den absolut sidste opdatering er netop sendt afsted

Adobe har netop frigivet den absolut sidste opdatering til det sikkerhedsmæssige problematiske Flash, og fra 12. januar er det slut med at afspille indhold i Flash Player

Adobe Flash er bestemt ikke it-sikkerhedsfolks darling, for softwaren har igen og igen vist sig at være hullet som en si.

Og nu er det så helt slut for Flash. Adobe har netop sendt den absolut sidste opdatering til Flash afsted.

Supporten slutter nytårsaften, og fra 12. januar 2021 blokeres der for at afspille Flashindhold i Flash Player. Det skriver The Verge.

Flash har været dødsdømt siden 2017 og kan ikke længere afvikles i nogen af de betydende webbrowsere.

Men der er produceret enorme mængder indhold i Flash gennem tiderne, og heldigvis findes der en en open source-emulator til at holde liv i indholdet kaldet Ruffle, som blandt andre det kendte Internet Archive benytter.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere