Artikel top billede

Samsung Galaxy S21 Ultra minder en del om sin forgænger, men kommer med blandt andet en vis S-pen support.

10 ting som du måske har overset i Samsungs nye supermobiler

Samsungs nye topmodel udkommer i et væld af størrelser, farver og varianter. Her er noget af det, der let kan blive overset i Samsung nye superstjerner.

Premium Kun for abonnenter
Et nyt kuld af supertelefoner fra sydkoreanske Samsung er ude med Galaxy S21-serien.

Her agter Samsung igen at sætte baren i smartphone-verdenen, med nyt design, avancerede skærme, nye kræfter og nogle kameraanordninger uden sidestykke.

Men i virvaret af modeller og variationer indenfor disse, kan det være let at overse vigtige oplysninger. Dem har vi samlet her.


Premium
Microsoft liner op til den store produktkavalkade: Her er det vi forventer at se
Den store Surface-familie ser ud til snart blive en del nye familiemedlemmer rigere.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Bringer dine sikkerhedssiloer data og systemer i fare?
Individuelle sikkerhedsservices til hvert behov skaber store problemer og øger sårbarheden. Det er tid til at samle dem, få det fulde overblik og lukke hullerne i beskyttelsen.