Fem pointer fra Satya Nadellas Ignite 2021 keynote: Sådan vil clouden udvikle sig i det kommende årti

Microsoft Ignite 2021: Få Microsoft-topchef Satya Nadelles fem bud på de dominerende megatrends indenfor cloud og teknologi.

Premium Kun for abonnenter
(Få gratis adgang med et Intro-abonnement)

Det får du i artiklen

  • Få indblik i Microsoft chefen visioner for det kommende cloud-årti
  • Se, hvilke fem megatrends han har identificeret
771
4 min
Microsoft Ignite 2021: Det blev til en ren virtuel udgave af en af Microsoft mest traditionsrige it-messer, som 2. marts blev skudt i gang af Microsoft CEO, Satya Nadella.

I sin indledende keynote til Ignite 2021 blev et udfordrende 2020 springbrættet for direktøren, hvorfra han vil specificere sine visioner for selskabets fremtid.

”2020 har bragt den mest signifikante skift i vore samfund og økonomi, vi har oplevet i nyere tid – og her har clouden en nøglefunktion, når det gælder ikke bare tilpasning, men også innovation.”

Clouden er ifølge ham nøglestenen i den anden digitaliseringsbølge, der skyller ind over samtlige industrier og i den genopbygning, som verden står over for ovenpå corona-pandemien.

Satya Nadella benyttede lejligheden til at minde om, at han for mere end 10 år siden insisterede på, at Microsoft er gået ’all in’ på skyen – og nu giver deler han sine tanker om, hvordan clouden og teknologien vil udvikle sig over det kommende årti.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

0 Premium-indhold

Microsoft opgiver milliardkøb af gamer-chatplatform med tusindvis af danske brugere

0 Premium-indhold

Den danske it-branche satte rekord i 2020: Omsatte for næsten 250 milliarder kroner

0 Premium-indhold

De danske frekvenser fordelt: Så mange hundrede millioner kroner betaler TDC, 3 og Telia/Telenor hver for adgang til de danske 5G-frekvensbånd

0 Premium-indhold

EU-Kommissionen klar med nye regler for brug af kunstig intelligens: Her er alle detaljerne

0 Premium-indhold

Den aarhusianske it-forhandler Ed henter ny CEO fra Canon: Stifter Philip Davidsen træder tilbage og bliver 'direktør for visioner'


Premium
Microsoft opgiver milliardkøb af gamer-chatplatform med tusindvis af danske brugere
I marts forlød det, at Microsoft var svært interesseret i at købe chatplatformen Discord for over 10 milliarder dollar. Men planen er tilsyneladende gået i vasken.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.