Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Apple ramt af produktionsproblemer: Kan mangle dele til kommende iPad

Produktionen af den kommende iPad-model kan blive ramt af problemer, da Apple ser ud til at mangle væsentlige komponenter til den kommende enhed.

Den kommende generation af iPads risikerer at stå over for markante forsinkelser.

Apple er nemlig tilsyneladende ramt af problemer med sin forsyningskæde til den kommende enhed, der forventes at blive lanceret i april.

Det fortæller en række anonyme kilder, til det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg.

Læs også: Tim Cook om ny kontroversiel iPhone-funktion: Vi befinder os i en privacy-krise

Den kommende iPad forventes at have en ny såkaldt MiniLED-skærm, men Apple asiatiske leverandør af teknologien bag, har tilsyneladende problemer med at levere delen til den kommende iPad.

Bloomberg vurderer altså derfor, at det kan få betydning for den kommende lancering af den næste iPad i rækken.

Det er dog usikkert, hvilke problemer leveringsbøvlet vil få for den kommende iPad-model. Erhvervsmediet opstiller både muligheden for, at de første leverancer helt bliver udskudt. En anden mulighed er tilsyneladende, at iPad'en i første omgang kun vil være tilgængelig i et begrænset antal.

Apple har afvist at give interview om sagen til Bloomberg.

Den kommende iPad forventes at have en lang række nye tilføjelser som en forbedret skærm og kamera samt hurtigere processor og en opgradering af USB-C stikket.

Læs også: Stor Apple-konference under opsejling: Løfter sløret for nyt styresystem om to måneder



CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.