Artikel top billede

Lars Engbork, CEO i Visma e-conomic.

Visma e-conomic med bedste regnskab til dato: Hæver omsætning med 18 procent

Regnskabsprogrammet Visma e-conomic kommer ud af 2020 med en omsætning, der er 18 procent højere end sidste år. Derved lander selskabet sit bedste resultat til dato. Få indblik i regnskabet her.

Visma e-conomic kommer flyvende ud af 2020.

Fjerde kvartal endte med at blive det bedste i selskabets 20-årige historie, og dette satte sig præg på det samlede 2020.

Omsætningen for året endte på 438 millioner kroner, hvilket er en stigning på 18 procent i forhold til 2019, hvor tallet lød på 367 millioner kroner.

”Vi er meget tilfredse med vores resultater i et 2020, hvor vores kunder virkelig havde brug for os i en usikker tid, og hvor regnskab og indsigt i egen virksomhed aldrig har været vigtigere," siger Lars Engbork, administrerende direktør i Visma e-conomic, i en meddelelse.

Bundlinjen stiger med godt 50 millioner kroner. De 149,5 millioner fra 2019 er blevet til 195,2 millioner kroner i 2020.

I løbet af 2020 har e-economic ansat 75 nye medarbejdere, hvor 30 er ansat i produktudvikling og 25 i kundeservice, der har været hårdt presset under corona. Derved endte medarbejderskaren på omkring 320 sidste år.

"Vores flotte resultat vidner da også om, at vores godt 155.000 kunder oplever, at vores cloud-baserede regnskabsprogram og øvrige digitale løsninger giver stor værdi, som letter de administrative processer og frigiver mere tid til kerneforretningen,” tilføjer direktøren.

Mere end 155.000 danske kunder

I løbet af sidste år har Visma e-economic udrullet en række nye digitale produkter og fintech-løsninger, lyder det.

Her påpeger Lars Engbork, at de fortsatte satningser som eksempelvis Smart Bank og Straksindbetaling på fintech-området har været en vigtig faktor for den fortsatte vækst.

"Det er en klar del af vores strategi, at vi konstant investerer i ny teknologi og nye løsninger, der kan forenkle og automatisere omkostningstunge, administrative processer hos de små og mellemstore virksomheder. I regnskabsåret 2020 lancerede vi eksempelvis flere produkter og funktionaliteter, end vi har gjort de sidste fem år tilsammen, og det afspejler sig tydeligt i årets regnskab,” lyder det.

Omkring 31.000 virksomheder blev nye kunder hos selskabet sidste år. Derved har Visma e-conomic omkring 155.000 danske virksomheder i kundekartoteket, fremgår det.

Lars Engbork forklarer, at væksten vil fortsætte i løbet af 2021, men resultatet relativt til omsætningen vil blive mindre i år.

Selskabet vil nemlig øge investeringsniveauet og forventer samtidig at ansætte 50 nye medarbejdere. Derudover planlægger selskabet af poste et tocifret millionbeløb ind i produktudvikling, oplyser selskabet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere