Artikel top billede

Trine Bramsen afviser opsplitning af CFCS trods kritik: "Center for Cybersikkerhed skal fortsat ligge under Forsvarets Efterretningstjeneste"

Interview: Regeringen vil at styrke Center for Cybersikkerhed trods kritik. Et omstridt sensornetværk og en øget informationsindsat er udset til at spille væsentlige roller.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Den digitale forsvarsenhed til at blive styrket yderligere i regeringens nyeste udspil til en national cybersikkerhedsstrategi, se planerne her
  • Se hvorfor sensornetværket er udset til at spille en vigtig rolle
831
4:15 min
En stor del af regeringens netop fremlagte regeringsudspil om en cyberpulje på 500 millioner tager udgangspunkt i den digitale forsvarsenhed, Center for Cybersikkerhed, der ligger under Forsvarets Efterretningtjeneste (FE).

Center for Cybersikkerhed står udenfor almindelig retsprincipper. Centeret er tophemmeligt.

Og så er det ofte blevet kritiseret, senest i forbindelse med angrebene på internetudbyderen Gigabit.

Alligevel står den digitale forsvarsenhed til at blive styrket yderligere i regeringens nyeste udspil. Det fortæller forsvarsminister Trine Bramsen (S) til Computerworld:

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Margrethe Vestager langer ud efter Apples monopol i App Store: “Hvorfor accepterer vi, at der kun er én app-store på vores telefon”

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Efter lang tids tøven ruller kunderne nu ind på SAP S/4: "Vi har fået flere nye S/4-sager i det seneste halve år, end vi havde af S/4-kunder i forvejen"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Efter fem års ejerskab: Sentia Danmark skiller sig af med datacenter for at fokusere på cloud

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Dansk hotelplatform efter fem dage langt ransomware-angreb: “Vi har lige fået at vide, at vi har 100 procent recovery på alle data”

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Dansk booking-portal ramt af ransomware-angreb: Forhandler med hackere om betaling af løsesum


Premium
Margrethe Vestager langer ud efter Apples monopol i App Store: “Hvorfor accepterer vi, at der kun er én app-store på vores telefon”
Interview: Apple kan ikke blive ved med at sidde på eneretten til at hente apps til iPhones. Det mener den danske konkurrencekommissær Margrethe Vestager, der har indledt en sag mod selskabet. “Hvis først du har købt en iPhone, så har Apple monopol gennem sin App Store,” siger Vestager til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.