Artikel top billede

Kæmpefusion mellem Nets og Nexi lukker allerede om 14 dage: Fusionerer 1. juli

Kæmpefusionen mellem danske Nets og italienske Nexi vil finde sted allerede om 14 dage, hvor de to selskaber vil slå sig sammen.

Allerede om 14 dage vil danske Nets og italienske Nexi fusionere og dermed skabe en af Europas største betalings-selskaber.

Fusionen vil nemlig blive endeligt gennemført 1. juli, hvor de to selskaber vil slå sig sammen.

“Vi har modtaget den fantasiske nyhed, at fusionen med Nexi nu ventes at finde sted 1. juli,” meddeler Nets CTO, Kasper Tjørntved Davidsen.

Nets og Nexi indgik aftale om at fusionere i november i fjor

Siden har forskellige konkurrence-myndigheder været i gang med at gennemgå de mulige konsekvenser af den store fusion, der kommer til at skabe en veritabel kæmpe på det europæiske betalingsmarked.

EU gav grønt lys i marts.

“Dette markerer en fantastisk milepæl for begge selskaber, som med et stærkt træk tager et stort skridt mod at blive Europas største PayTech-selskab,” lyder det fra Kasper Tjørntved Davidsen.

“Dette er en once in a lifetime opportunity for at bygge noget, der i sandhed er stort,” meddeler CTO’en.

Med fusionen fratræder Nets' topchef Bo Nilsson for i stedet at sætte sig i stolen som bestyrelsesformand i Nets og medlem af bestyrelsen i Nexi.
Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.