Artikel top billede

Netcompanys kontrakt om digital tinglysning rives midt over efter klage fra DXC: Domstolsstyrelsen har brudt udbudsloven

Graverende fejl i evalueringsmodel betyder, at Domstolsstyrelsens aftale på op mod 130 millioner kroner med Netcompany om digital tinglysning skal tvangsannulleres. Domstolsstyrelsen skal betale DXC Technologys sagsomkostninger og må nu i gang med et nyt udbud.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få svaret på hvorfor Netcompanys aftale om Digital Tinglysning skal annulleres
  • Se detaljerne i Klagenævnet for Udbuds afgørelse
  • Hvad Oracle-software har at gøre med sagen
  • Indsigt i det vigtige Digital Tinglysning
1.298
6:30 min
Netcompanys aftale med Domstolsstyrelsen om drift og videreudvikling af digital tinglysning (e-TL) til knap 130 millioner kroner tvangsannulleres.

Domstolsstyrelsen har nemlig handlet i strid med udbudsloven i forbindelse med tildelingen af kontrakten til Netcompany.

Kontrakten skal derfor nu rives midt over, og Domstolsstyrelsen skal betale DXC Technology, der klagede over forløbet, 40.000 kroner i sagsomkostninger.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft drosler ned for lancerings-tempoet for Windows Server: Vil fremover udsende nye releases med flere års mellemrum

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Netcompany havde brugt flere måneder på at overtage digital tinglysning fra DXC: Nu er al arbejde indstillet og regningen står hen i det uvisse

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Dansk e-sportsplatform får plads i det eftertragtede Y Combinator: "Vores første mål er at nå en årlig omsætning på 100 millioner dollar"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

SAP og IBM udvider samarbejde med cloud til finansielle institutioner


Premium
Microsoft drosler ned for lancerings-tempoet for Windows Server: Vil fremover udsende nye releases med flere års mellemrum
Microsoft skrotter sin hidtidige hastige udrulningsplan for Windows Server. Fra og med lanceringen af Windows Server 2022 vil Microsoft udsende nye releases hvert andet eller tredje år.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Det bedste fra to verdener: Sådan går du i Azure med VMware
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.