Artikel top billede

Det danske betalingsselskab Yourpay konkurs - alle medarbejdere fyret uden løn

Den danske betalingsvirksomhed Yourpay er løbet tør for penge og har indgivet konkursbegæring. Selskabet har ikke penge til at udbetale løn til medarbejderne.

Det underskudsramte betalingsselskab Yourpay med hovedkvarter i Rødovre uden for København har indgivet konkursbegæring og drejer nøglen om.

Selskabet er løbet tør for penge, og der er ingen udsigt til, at de omkring 20 medarbejderne får udbetalt deres løn, da kassen er tom.

Yourpays CEO, Jens Christian Petersen, meddeler på selskabets website Yourpay.io at det er slut.

“Yourpay har indgivet begæring om konkurs. Driften af betalingsplatformen er stoppet. Vi beklager meget overfor kunder og samarbejdspartnere at vi ikke længere kan håndtere betalinger, “ skriver han.

“Den nuværende ledelse i selskabet har igennem en længere periode kæmpet for at finde en løsning på selskabets situation. Vi har arbejdet hårdt på at finde konstruktive løsninger således at selskabet kunne køre videre i en eller anden form men det har desværre ikke været muligt,” hedder det.

Til FinansWatch meddeler direktøren, at alle medarbejdere blev opsagt torsdag aften.

Yourpay er i dag delvis ejet af en kapitalfond. Grundlægger Mathias Gajhede stoppede som direktør i selskabet tidligere på sommeren.

Han tilbød ifølge Finanswatch på et møde onsdag aften at købe selskabet tilbage, men Yourpay stillede krav om, at han indbetalte mindst 10 millioner kroner i løbet af torsdagen, hvis han ønskede at overtage selskabet.

Og så mange penge kunne han ikke rejse på få timer.

Tre år med underskud

Yourpays seneste regnskab viser, at selskabet havde et underskud på 2,7 millioner kroner i 2020, mens selskabet i 2019 og 2018 havde underskud på henholdsvis 8,7 og 10,5 millioner kroner.

Selskabet har tidligere været involveret i en varemærke-retssag mod betalingsgiganten Nets.

Det kan du læse mere om her: