Artikel top billede

Elektronikkæden Blue City køber konkurrent og skifter navn: "Matchet er perfekt"

Elektronikkæden Blue City, der sælger brugt elektronik, køber konkurrenten Greenmind. Kæden, der nu får 16 butikker landet over, skifter samtidig navn.

Elektronikkæden Blue City, der lever af at i standsætte og sælge brugt forbrugerelektronik, køber konkurrenten Greenmind.

Blue City, der kom ud af det forskudte regnskabsår 2020/21 med et stort millionunderskud, vil fremover skifte navn til Greenmind, skriver selskabet i en meddelelse.

Med overtagelsen af Greenmind går kæden fra at have 10 til 16 butikker i landet. Omsætningen forventes samtidig at blive løftet fra nuværende 240 millioner til 300 millioner kroner.

Selskbets CEO understreger, at Greenmind især er interessant grundet sine evner til at reparere og istandsætte forbrugerelektronik.

"Greenmind er den største uafhængige reparatør af forbrugerelektronik i Danmark, og den bedste måde at reducere klimabelastningen fra elektronik på, er ved at forlænge levetiden på din iPhone, tablet eller PC - så matchet er perfekt," siger Mikkel Fruergaard, administrerende direktør i Blue City, i meddelelsen.

Fremover vil den samlede kæde blive kendt under Greenmind-navnet, og det er ikke helt tilfældigt. Meningen er nemlig, at navnet på bedste vis skal illustrere selskabernes ønske om bæredygtige løsninger og cirkulær økonomi som et modtræk til klimaudfordringen, fremgår det.

Greenminds hidtidige ejere, Jakob Højland og Brian Funch samt andre nøglemedarbejder fortsætter i ledende roller i den nye organisation.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere