Artikel top billede

Disse tre industrier er især udsat for ransomware-angreb

Mere end halvdelen af alle ransomware-angreb er rettet mod tre industrier.

Mere end halvdelen af alle ransomware-angreb bliver rettet mod tre industrier.

Det viser data, som it-sikkerhedsselskabet Trellix (tidligere FireEye og McAfee) har indsamlet om ransomware-angreb foretaget mellem juli og september 2021.

De viser, at de mest udsatte industrier er finanssektoren fulgt af forsynings-sektoren samt detail-handelen.

Ifølge Trellix blev 22 procent af alle målte ransomware-angreb i perioden rettet mod finanssektoren, mens 20 procent blev rettet mod forsynings-virksomhederne og 16 procent mod detail-handlen.

Sikkerhedselskabets data viser samtidig, at de cyberkriminelle i stigende omfang har kig på sektorer som uddannelses-sektoren, offentlige myndigheder og produktions-virksomhederne.

“Selv om finans-, forsynings- og detail-sektorerne står for næsten 60 procent af alle ransomware-målinger, er ingen sektor sikret mod angreb,” meddeler Trellix.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere