Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Disse tre industrier er især udsat for ransomware-angreb

Mere end halvdelen af alle ransomware-angreb er rettet mod tre industrier.

Mere end halvdelen af alle ransomware-angreb bliver rettet mod tre industrier.

Det viser data, som it-sikkerhedsselskabet Trellix (tidligere FireEye og McAfee) har indsamlet om ransomware-angreb foretaget mellem juli og september 2021.

De viser, at de mest udsatte industrier er finanssektoren fulgt af forsynings-sektoren samt detail-handelen.

Ifølge Trellix blev 22 procent af alle målte ransomware-angreb i perioden rettet mod finanssektoren, mens 20 procent blev rettet mod forsynings-virksomhederne og 16 procent mod detail-handlen.

Sikkerhedselskabets data viser samtidig, at de cyberkriminelle i stigende omfang har kig på sektorer som uddannelses-sektoren, offentlige myndigheder og produktions-virksomhederne.

“Selv om finans-, forsynings- og detail-sektorerne står for næsten 60 procent af alle ransomware-målinger, er ingen sektor sikret mod angreb,” meddeler Trellix.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere