Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon)

Slut med iPhones: Apple stopper salget af alle sine produkter i Rusland

Alt salg af Apple-produkter i Rusland bliver stoppet. Det meddelte Apple sent tirsdag aften.

Alt salg af Apple-produkter i Rusland er blevet sat på pause som reaktion på landets invasion af Ukraine.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

”Vi er dybt bekymrede over Ruslands invasion af Ukraine, og vi står side om side med alle de folk, der lider på grund af voldshandlingerne,” lyder det i en erklæring fra Apple.

Støtter humanitære formål

I erklæringen oplyser selskabet samtidig, at det støtter humanitære formål i området, tilbyder hjælp til flygtninge og forsøger at hjælpe Apple-medarbejdere i regionen.

Reuters skriver, at borgere i Ruslands tirsdag aften stadigvæk kunne få adgang til Apples online-butik, mens hvis de forsøgte at købe en iPhone fik de en meddelelse om, at det ikke var muligt at få den leveret.

Udover at bremse salget af Apple-produkter, så er adgangen til Apple Pay og andre tjenester også blevet begrænset i Rusland ligesom, at selskabet har fjernet de russiske statsmedier RT News og Sputnik News fra App Store uden for Rusland.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere