Artikel top billede

Det Hvide Hus advarer amerikanske virksomheder mod stigende russisk cybertrussel

Amerikanske virksomheder, der leverer kritisk infrastruktur, bør sikre det digitale forsvar. Sådan lyder det fra Det Hvide Hus, der har observeret "forberedende" russisk hacking-aktivitet.

En embedsmand fra Det Hvide Hus siger mandag, at vigtige amerikanske virksomheder, der leverer kritisk infrastruktur, bør forbedre deres cyberdefensiv som følge af stigende digitale trusler fra Rusland.

Det skriver Reuters.

Den amerikanske regering har set "forberedende" russisk hacking-aktivitet rettet mod adskillige amerikanske virksomheder, men den har "ingen sikkerhed for", at et sådant angreb vil finde sted, lyder det.

Administrationen har for nylig givet hemmeligholdte briefinger til hundredvis af amerikanske virksomheder, som kan være målrettet af russiske hackere.

Det Hvide Hus offentliggjorde også en skriftlig erklæring i mandags fra præsident Joe Biden, hvor han advarede om, at Moskva kan slå ud med cyberangreb på grund af de "hidtil usete økonomiske omkostninger, vi har pålagt Rusland."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere