Artikel top billede

Det Hvide Hus advarer amerikanske virksomheder mod stigende russisk cybertrussel

Amerikanske virksomheder, der leverer kritisk infrastruktur, bør sikre det digitale forsvar. Sådan lyder det fra Det Hvide Hus, der har observeret "forberedende" russisk hacking-aktivitet.

En embedsmand fra Det Hvide Hus siger mandag, at vigtige amerikanske virksomheder, der leverer kritisk infrastruktur, bør forbedre deres cyberdefensiv som følge af stigende digitale trusler fra Rusland.

Det skriver Reuters.

Den amerikanske regering har set "forberedende" russisk hacking-aktivitet rettet mod adskillige amerikanske virksomheder, men den har "ingen sikkerhed for", at et sådant angreb vil finde sted, lyder det.

Administrationen har for nylig givet hemmeligholdte briefinger til hundredvis af amerikanske virksomheder, som kan være målrettet af russiske hackere.

Det Hvide Hus offentliggjorde også en skriftlig erklæring i mandags fra præsident Joe Biden, hvor han advarede om, at Moskva kan slå ud med cyberangreb på grund af de "hidtil usete økonomiske omkostninger, vi har pålagt Rusland."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere