Artikel top billede

(Foto: Frank Lohmann Photography / Frank Lohmann)

Concordium præsenterede ny partner-reference i kæmpe marked: Er blot en enkeltmandsvirksomhed uden omsætning

Lars Seier Christensens blockchain-sats Concordium annoncerede spændene ny partner, der opererede i et marked til en værdi af 200 milliarder dollar. Nu viser det sig, at partneren blot er en enkeltvirksomhed uden omsætning, skriver Børsen.

Lars Seier Christensens blockchain-sats Concordium kunne for kort tid siden annoncere en spændene ny partner i form af selskabet Gamer's Gold.

Det var ifølge direktør Lone Fønss Schrøder en "ære" at indgå i partnerskab med teamet, som ifølge en meddelelse fra Concordium opererede i et marked til en værdi af over 200 milliarder dollar.

Børsen har set nærmere på partneren, Gamer's Gold. Ifølge avisen er der dog blot tale om en enkeltmandsvirksomhed uden kunder og uden omsætning, skriver mediet i morgenens avis.

Lone Fønss Schrøder afviser t stille op til et interview med Børsen, men i en mail forholder hun sig til, hvad der ligner lidt af en overdrivelse.

"Vores relation til Gamer’s Gold bygger på et såkaldt grant – et legat – og en introduktion til vores teknologiske platform. Det ligger i selve blockchain-teknologiens dna at være frontrunners og visionære. Her støtter vi op om såvel små virksomheder, der kan blive fremtidens disruptors, og store virksomheder, hvor blockchain kan indgå i en allerede etableret forretningsmodel," skriver hun.

I den udsendte meddelelse fra Concordium 8. marts blev det ellers slået stort op med overskriften "Gamer’s Gold vil bygge verdens største Play to Earn-platform på Concordium."

Concordium har været sendt ud i noget af et uvejr, hvor den digital kryptovaluta, ccd, er faldet drastisk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere