Artikel top billede

(Foto: Frank Lohmann Photography / Frank Lohmann)

Concordium præsenterede ny partner-reference i kæmpe marked: Er blot en enkeltmandsvirksomhed uden omsætning

Lars Seier Christensens blockchain-sats Concordium annoncerede spændene ny partner, der opererede i et marked til en værdi af 200 milliarder dollar. Nu viser det sig, at partneren blot er en enkeltvirksomhed uden omsætning, skriver Børsen.

Lars Seier Christensens blockchain-sats Concordium kunne for kort tid siden annoncere en spændene ny partner i form af selskabet Gamer's Gold.

Det var ifølge direktør Lone Fønss Schrøder en "ære" at indgå i partnerskab med teamet, som ifølge en meddelelse fra Concordium opererede i et marked til en værdi af over 200 milliarder dollar.

Børsen har set nærmere på partneren, Gamer's Gold. Ifølge avisen er der dog blot tale om en enkeltmandsvirksomhed uden kunder og uden omsætning, skriver mediet i morgenens avis.

Lone Fønss Schrøder afviser t stille op til et interview med Børsen, men i en mail forholder hun sig til, hvad der ligner lidt af en overdrivelse.

"Vores relation til Gamer’s Gold bygger på et såkaldt grant – et legat – og en introduktion til vores teknologiske platform. Det ligger i selve blockchain-teknologiens dna at være frontrunners og visionære. Her støtter vi op om såvel små virksomheder, der kan blive fremtidens disruptors, og store virksomheder, hvor blockchain kan indgå i en allerede etableret forretningsmodel," skriver hun.

I den udsendte meddelelse fra Concordium 8. marts blev det ellers slået stort op med overskriften "Gamer’s Gold vil bygge verdens største Play to Earn-platform på Concordium."

Concordium har været sendt ud i noget af et uvejr, hvor den digital kryptovaluta, ccd, er faldet drastisk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere