Artikel top billede

(Foto: Frank Lohmann Photography / Frank Lohmann)

Concordium præsenterede ny partner-reference i kæmpe marked: Er blot en enkeltmandsvirksomhed uden omsætning

Lars Seier Christensens blockchain-sats Concordium annoncerede spændene ny partner, der opererede i et marked til en værdi af 200 milliarder dollar. Nu viser det sig, at partneren blot er en enkeltvirksomhed uden omsætning, skriver Børsen.

Lars Seier Christensens blockchain-sats Concordium kunne for kort tid siden annoncere en spændene ny partner i form af selskabet Gamer's Gold.

Det var ifølge direktør Lone Fønss Schrøder en "ære" at indgå i partnerskab med teamet, som ifølge en meddelelse fra Concordium opererede i et marked til en værdi af over 200 milliarder dollar.

Børsen har set nærmere på partneren, Gamer's Gold. Ifølge avisen er der dog blot tale om en enkeltmandsvirksomhed uden kunder og uden omsætning, skriver mediet i morgenens avis.

Lone Fønss Schrøder afviser t stille op til et interview med Børsen, men i en mail forholder hun sig til, hvad der ligner lidt af en overdrivelse.

"Vores relation til Gamer’s Gold bygger på et såkaldt grant – et legat – og en introduktion til vores teknologiske platform. Det ligger i selve blockchain-teknologiens dna at være frontrunners og visionære. Her støtter vi op om såvel små virksomheder, der kan blive fremtidens disruptors, og store virksomheder, hvor blockchain kan indgå i en allerede etableret forretningsmodel," skriver hun.

I den udsendte meddelelse fra Concordium 8. marts blev det ellers slået stort op med overskriften "Gamer’s Gold vil bygge verdens største Play to Earn-platform på Concordium."

Concordium har været sendt ud i noget af et uvejr, hvor den digital kryptovaluta, ccd, er faldet drastisk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?