Artikel top billede

(Foto: unsplash)

Her er 10 full stack-stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter et job som full stack-udvikler, så bør du tjekke disse 10 stillinger ud. De er ledige lige nu.

I denne uge har vi fokus på full stack. Du kan nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Visma Enterprise, Sinitone og Easyday.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, du finder noget, der frister

Sinitone søger full stack-udvikler, Roskilde

Har du flair for programmering, og kan du udvikle nye og eksisterende it-systemer, så vores virksomhed altid er opdateret med de nyeste it-løsninger? Så er det uden tvivl dig, vi mangler i vores innovative team.

Hos Sinitone har vi brug for en ambitiøs og passioneret kollega, som formår at arbejde proaktivt med it-relaterede opgaver og derved fungerer som vores nye it-specialist.

Vi søger en engageret og kreativ it-udvikler, da det vil være dig dine kollegaer søger svar hos, når nye idéer eller udfordringer opstår.

Udover dine faglige kvalifikationer har det stor betydning, at du kan arbejde selvstændigt og tager ejerskab for en opgave. Det er samtidig en fordel, at du har kendskab til følgende teknologier: WordPress, Express, Vue/React, MySQL/PostgreSQL og Git.

Læs hele annoncen her.

Recruit IT søger for Flexybox en .Net udvikler, Svendborg

På vegne af vores kunde, FlexyBox i Svendborg, søger vi en ambitiøs .NET Developer, der kan bidrage til den forsatte udvikling og modernisering af FlexyBox’ hybridløsning.

FlexyBox er under rivende udvikling og oplever stor efterspørgsel på sine systemer, hvorfor de mangler flere dygtige kolleger.

Til den rejse søger vi dig, der værdsætter at arbejde struktureret, kvalitetsbevidst og tage ansvar i en hverdag med varierende og komplekse arbejdsopgaver. Måden FlexyBox udvikler software på er funderet i et stort fokus på kvalitet fremfor kvantitet, så du som udvikler har tiden og strukturen til at lave kode fra øverste hylde.

FlexyBox arbejder med udviklingen af store funktionsrige forretningssystemer, som kan tilpasses den enkelte kunde. De sigter efter at udvikle software af høj kvalitet, som er ”testable, maintainable og extendable”.

Læs hele annoncen her.

Rambøll søger software engineer til Sta­ke­hol­der In­tel­li­gen­ce, Århus

Brænder du for at udvikle webbaserede produkter, med gode karrieremuligheder i et fagligt, ungt og dynamisk miljø?

Så har du nu mulighed for at blive software engineer hos Rambøll Stakeholder Intelligence. Her vil du være med til udvikle verdensklasse produkter der støtter beslutningstagere ved at indsamle, koble og præsentere data for de rette interessenter på det rette tidspunkt.

Vi udvikler webbaserede produkter, der hjælper beslutningstagere i offentlige og private organisationer med at få samlet og visualiseret de data, der er relevante for dem, når de skal træffe beslutninger.

Vi fokuserer på data om de mennesker, der er i eller omkring en organisation. Gennem egenudviklede spørgeskemateknologier indsamler vi ”bløde” data fra folk i form af deres holdninger og vurderinger, men vi kobler det også med ”hårde” data, såsom økonomi, karakterer og lignende fra eksterne integrationer.

Læs hele annoncen her.

Easyday søger ta­lent­fuld backend-udvikler til en spændende væk­strej­se, Herning

Easyday er en mindre softwarevirksomhed, der udvikler webløsninger i eget CMS – EasyCMS - samt software til GPS-tracking. Vi har en bred og spændende kundeportefølje, som vi hver dag brænder for at servicere og udvikle.

Som vores nye backend-udvikler kommer du til at arbejde tæt sammen med vores øvrige team af frontend- og backend-udviklere.

Vores kunders webløsninger er ofte deres vigtigste kommunikations- og/eller salgsplatform, hvorfor det er afgørende at være på forkant med udviklingen og være i stand til at konvertere kundens ønsker til en brugervenlig og high performance webløsning.

I din rolle som backend-udvikler vil du endvidere få ansvaret for videreudviklingen af vores tracking-software til datterselskabet SkyTrack. Der er et solidt fundament at arbejde ud fra men samtidig plads til både nytænkning og medindflydelse.

Læs hele annoncen her.

Erhvervshus Sydjylland søger full stack it-udvikler til CRM - pro­jek­tan­sæt­tel­se, Vojens

Vil du være det it-tekniske omdrejningspunkt i erhvervshusenes udviklingsrejse indenfor CRM?

Erhvervshus Sydjylland driver det fælles CRM-system for landets seks erhvervshuse. Systemet anvendes desuden af en række andre aktører landet over. Til at modernisere og opdatere systemet og dets funktioner søger vi nu en dygtig full stack it-udvikler, der kan gå i krig med de mange ønsker i vores udviklingslog.

Som vores nye udvikler får du til opgave at implementere de udviklings-ønsker, som styregruppen definerer og prioriterer.

Dine opgaver vil omfatte alle store og små udviklingsopgaver i forbindelse med CRM-systemet. Din nærmeste samarbejdspartner i det daglige bliver vores CRM-manager, som du også vil referere til.

Er du den rigtige til jobbet, har du foruden et bredt kendskab til almindelige full stack-teknologier samtidig dokumenteret praktisk erfaring med udviklingsopgaver.

Læs hele annoncen her.

Gorm Agency søger full stack developer for digital agency, København

Are you dreaming about developing exciting digital solutions for some of Denmark’s biggest companies and organisations?

GORM Agency is looking for an extroverted and structured full stack developer, eager to become a vital part of an ambitious UX and development team.

You will be working with front end and back end development, primarily in Umbraco but also other CMS’s, and you know what it takes to build complete solutions that result in prime user experiences.

You will be part of projects from the get-go and responsible for creating sophisticated solutions for agency customers. You will be working equally on websites, web apps and mobile apps.

As full stack developer, you will become part of a strong team, currently consisting of seven developers, three UXs as well as freelancers and student workers

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for Logos Payment Solutions kompetent fullstack-udvikler, Odense

Vil du være med til at udvikle software til nogle af Danmarks mest innovative og kendte selvbetjente betalingsløsninger?

Logos Payment Solutions laver nogle af de bedst kendte selvbetjente betalingsløsninger i Danmark. De udvikler og producerer betalingsterminaler, -automater og platforme til selvbetjening, app- og mobilbetalingsløsninger, samt support og service af disse. Dette gør de ud fra mottoet: nem betaling overalt.

Logos oplever stor efterspørgsel på deres støt voksende produktportefølje og der er planer for yderligere international ekspansion. De har i de sidste fem år været gennem en spændende udvikling, hvor både antallet af medarbejdere og omsætningen er fordoblet.

Derfor søger vi nu en kompetent fullstack-udvikler til deres udviklingsafdeling i Odense. Her bliver du en del af et team på 12 dygtige specialister der har fokus på betalingsløsninger til elladestationer, brændstofanlæg og bilvaskeanlæg.

Læs hele annoncen her.

Viamap søger full stack-udvikler af digitale kort og Geodata, København

Vi søger en full stack-udvikler til Viamap – fremtidens kortløsninger. Du kommer til at arbejde sammen med vores andre stærke udviklere om at designe og udvikle SaaS-produkter, som gør det enkelt at vise digitale kort på hjemmesider. Du deltager i både projekt- og udviklingsforløb, og afhængig af dine evner vil du også varetage styring af egne projekter.

Dine opgaver bliver udvikling af nye løsninger, kodeoptimering af eksisterende løsninger, løbende forbedring af vores DevOps-opsætning og driftsunderstøttelse. Vores nuværende løsninger er primært udviklet i Python og TypeScript, baseret på Open Source. Vi benytter Linux og en moderne serverless arkitektur på AWS.

Du har en it-uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau. Du har overblik og arbejder struktureret og fokuseret. Du er udadvendt og vant til at arbejde i teams, hvor vi sikrer, at vi kommer 360 grader rundt om opgaverne.

Læs hele annoncen her.

Uptime Development søger full-stack udvikler til softwa­re­hus, Vejle

Kunne du tænke dig at udvikle gennemtænkte softwareløsninger sammen med landets skarpeste hjerner?

Uptime Development søger en erfaren udvikler. Du har en relevant it-uddannelse og arbejdet professionelt med udvikling softwareløsninger I minimum 3 år.

Du har en generel god forretningsforståelse og kan omsætte idéer til tekniske løsninger, ligesom du kan se dig selv arbejde med udvikling og it-arkitektur i tværfaglige teams.

Vi arbejder i mange teknologier og ofte full stack. Vi hører dog gerne fra dig uanset om dine preferencer er frontend eller backend. På backendsiden arbejder vi typisk i PHP Laravel og .Net (Core/5).

På frontendsiden arbejder vi i de fleste moderne JavaScript frameworks. Typisk Vue.js, React, Angular m.fl.

Du behøver ikke være ekspert i alt, men er selvfølgelig en fordel at du kan nogle af teknologierne.

Læs hele annoncen her.

Visma Enterprise søger full-stack udvikler, København

Er du full-stack udvikler med designkompetencer?

Brænder du for at levere den gode brugeroplevelse? Har du lyst til at blive udfordret hver eneste dag, og være med til at bygge fremtidens løsninger, hvor vores kunders behov og ønsker er i fokus? Så læs videre, det kan være dig vi søger.

“Team ECO er et ungt dynamisk team, hvor vi elsker at bygge løsninger med moderne teknologi. Vi er stolte af det vi bygger og tager ansvaret seriøst, samtidig med at vi hygger os og laver sjov sammen.” - Jesper Plantener, Team Lead.

Vi har travlt med at udvikle nye løsninger til vores kunder, og vi søger derfor endnu en dedikeret udvikler til vores team.

Du vil være med til at vælge, hvilke teknologier som anvendes og har måske også erfaring i app-udvikling, Figma og DevOps, herunder Kubernetes og AWS/Azure.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge nu

Spændende arbejdspladser som Magasin, Telmore og Banedanmark er lige nu på jagt efter it-folk. Søg en af stillingerne her.

Skynd dig før sommerferien begynder - her er 10 stillinger, du kan søge netop nu
Skal du gå på sommerferie med et nyt job på hånden - så tjek disse 10 it-stillinger, der er ledige lige nu
Nu kan du blive it-ansvarlig for det danske kongehus: Se om du er kvalificeret til jobbet her
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu