Artikel top billede

Klaus Larsen, CIO i Region Nordjylland, Ann Fogelgren, CIO i GN og Susanne Schustin, CIO i Blue Water Shipping er tre af de nominerede til Årets CIO 2022. (Foto: Computerworld)

Sådan tackler Danmarks bedste CIO'er de største it-problemer: Mød de nominerede til Årets CIO 2022

Hør tre af Danmarks bedste CIO'er dele ud af deres erfaringer om it-sikkerhed, ERP-projekter og problemerne med at skaffe medarbejdere på det ophedede jobmarked.

Bliv klogere på, hvordan Danmarks bedste CIO’er tackler nogle af de store it-udfordringer, som danske virksomheder og myndigheder står over for med et glohedt arbejdsmarked og stadig større trussel fra hackere og en ny digital adfærd hos kunderne.

Digitaliseringen er blevet sat i centrum hos alle danske virksomheder og organisationer og her står de danske CIO’er i spidsen for den massive transformation, som der i disse år er smidt milliarder af kroner efter for at opfylde.

Det har sat gang i store projekter, som de fem nominerede til Årets CIO, blandt andet skal diskutere i dette interview.

Danmarks bedste it-chefer mødes til et interview om, hvordan de er blevet blandt de bedste i landet inden for it og digitalisering, inden vinderen af titlen som Årets CIO bliver uddelt 8. juni.

Du får mulighed for at lytte med på en samtale mellem de nominerede til Årets CIO, der deler deres erfaringer og bedste råd om it-ledelse og digital forandring.

Hør om det og meget mere, når Ann Fogelgren, CIO i GN, Klaus Larsen, it-direktør hos Region Nordjylland og Susanne Schustin, CIO Blue Water Shipping mødes til denne første del af to interviews med de nominerede til Årets CIO.

Se interviewet herunder hvor ledelsesredaktør Jakob Schjoldager interviewer de tre kandidater. Videoen varer 31 minutter.

Du kan også høre interviewet som podcast her under - eller lyt til den via iTunes | RSS | Spotify. Du kan også finde alle udgaver af Inde i Maskinen her.

Kåringen af Årets CIO finder sted d. 8. juni. Computerworld dækker arrangementet.