Opgaven for danske CIO'er har ændret sig grundlæggende: Hør hvordan Danmarks bedste CIO'er løser de største it-problemer

Årets CIO 2022: Bliv klogere på, hvordan Danmarks bedste CIO’er tackler nogle af de store it-udfordringer, som danske virksomheder og myndigheder står over for med et glohedt arbejdsmarked og stadig større trussel fra hackere og en ny digital adfærd hos kunderne.

Digitaliseringen er blevet sat i centrum hos alle danske virksomheder og organisationer og her står de danske CIO’er i spidsen for den massive transformation, som der i disse år er smidt milliarder af kroner efter for at opfylde.

Det har sat gang i store projekter, som de fem nominerede til Årets CIO, blandt andet skal diskutere i dette interview.

Danmarks bedste it-chefer mødes til et interview om, hvordan de er blevet blandt de bedste i landet inden for it og digitalisering, inden vinderen af titlen som Årets CIO bliver uddelt 8. juni.

Hør om det og meget mere, når Susanne Thorskov Hansen, Group Vice President for Hempel, og Peter Lykke Egelund, CIO for Kombit, mødes til anden del af to interviews med de nominerede til Årets CIO.

Se interviewet herunder hvor ledelsesredaktør Jakob Schjoldager interviewer de to kandidater. Videoen varer 32 minutter.

Du kan også høre interviewet som podcast her under - eller lyt til den via iTunes | RSS | Spotify. Du kan også finde alle udgaver af Inde i Maskinen her.

Kåringen af Årets CIO finder sted 8. juni. Computerworld dækker arrangementet.