Artikel top billede

Årets CIO 2022 kandidaterne fra venstre: Ann Fogelgren fra GN (vinder 2022), Klaus Larsen fra Region Nordjylland, Peter Lykke Egelund fra Kombit, Susanne Schustin fra Blue Water Shipping og Susanne Thorskov Hansen fra Hempel. (Foto: MIKAEL RIECK)

Årets CIO 2023: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?

Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO findes 8. juni 2023. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om den prestigefyldte pris her.

I it-verdenen har det længe været en træt leder-kliche, at den eneste konstant er konstant forandring.

Men det er måske ikke helt skævt i en verden, hvor vi har snublet os fra mangel på arbejdskraft til corona-epidemi til chipkrise til massive supply-chain-problemer, fordi et skib satte sig fast i Suez-kanaler, til eksploderende energipriser efter Ruslands invasion til stigende inflation og lønpres.

Sådan vil det sandsynligvis være lang tid endnu.

Og samtidig er der tegn på, at tyngdekraften så småt også gælder for det digitale område. Det ser vi i krav om hurtigere klarere ROI, i form af klarere og mere restriktiv regulering og i kraft af tydeligere impacts fra de føromtalte globale events.

Det betyder at en lang række dogmer omkring drift, omkring arbejdsformer og hvordan man anvender teknologipartnere nu er oppe i luften.

CIO´erne er omdrejningspunktet

Som altid er CIO'en omdrejningspunktet for det hele. Og nu skal Årets CIO 2023 findes.

Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 8. juni 2023 efter et grundigt jury-arbejde, som blandt andet involverer flere interviews og virksomhedsbesøg.

Bag kåringen står Dansk IT, Computerworld og IDC, og det er 18. gang, vi kårer Årets CIO i Danmark.

Bliv kandidat

Tidsfristen for indsendelse af spørgeskemaer er 11. april 2023.

Du kan læse mere om prisen her - og nominere dig ved at udfylde et spørgeskema

Derfor er det nu, at du skal tage fat på arbejdet, hvis du mener, at du selv (eller en du kender) fortjener at vinde prisen som Årets CIO 2023.

Tidligere års vindere

Vinderen af Årets CIO-konkurrencen får plads i en pragtrække af dygtige CIO'er, som gennem årene har vundet konkurrencen.

Her kan du se listen med de tidligere års vindere af Årets CIO i Danmark.

Læs om CIO'erne og deres arbejde herunder: