Artikel top billede

Microsoft sætter alle sejl mod metaverset, nemmere kodning og bedre vilkår for app-udviklerne: Her er selskabets 10 nye teknologiske pejlemærker

Microsoft Build 2022: Microsoft vil gøre kodning nemmere, ændre vilkårene for app-udviklere og sætte alle sejl med retning mod mere cloud og metaverset. Se top-punkterne fra Microsofts store Build-konfererence, som netop er blevet skudt i gang.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs om Satya Nadellas 10 fokusområder på Microsoft Build samt en masse annonceringer.
1.324
6:45 min
Microsoft Build 2022: Microsofts flagskibsevent Microsoft Build løber for øjeblikket af stablen, og allerede fra begyndelsen af går det stærkt.

Det begynder med en kort introduktion fra onlinebegivenhedens to værter fra Microsoft, Leslie Richardson og Sonia Dara, som giver en rundtur på skærmen til forskellige Microsoft-ansatte og afdelinger rundt om i verden via videoopkald.

Efter 15 minutter går tech-gigantens øverste chef, Satya Nadella, på og holder sin keynote tale, hvor han fokuserer på 10 faktorer og samtidig afslører en del nye funktioner alt imens.

Blandt andet vil topchefen gøre kodning nemmere, ændre vilkårene for app-udviklere samt fokusere mere på cloud og metaverset.

Satya Nadellas 10 områder er:

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Ulovlige datasøgninger, fejlhåndtering af data og glemte slettefrister – tilsyn retter kritik mod PET, FE og CFCS for 25 forskellige forseelser

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

2BM fokuserer benhårdt på vækst og kultur ved salget til SOA: "Vi har ikke cashet ind og gået ind i et af de store firmaer. Vi har sat foden ned og sagt nej, vi bliver her og skal bygge en kæmpestor SAP-forretning op."

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Kæmpedistributøren Also runder omsætning på 10 milliarder kroner efter vildt corona-år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Landets it-uddannelser mister ansøgere: “Det er bekymrende”

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

CIO gik selvstændig og stiftede dansk rådgivningsvirksomhed - så ramte corona-krisen: "Det var lidt af en mavepuster efter så kort tid"


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital