Artikel top billede

Den næste iPhone kan få en helt ny skærmteknologi

Når iPhone 14 bliver lanceret kan den blive udstyret med en ny skærmteknologi, som allerede findes i Apple Watch.

Når den nye iPhone 14, hvis alt går efter planen, bliver lanceret til efteråret vil den få en helt ny skærmteknologi.

Det skriverBloomberg.

Den nye iPhone 14 vil efter alt at dømme stadigvæk gøre brug af den OLED-teknologi, som anvendes i dag, men til gengæld vil den få en særlig alway-on-teknologi, der betyder, at låseskærmen vil være synlig kontanst.

Det kan lade sig gøre, fordi skærmens framerate bliver nedskaleret betragteligt, hvilket minimerer energiforbruget, men stadigvæk er tilstrækkelig til at den kan vise informationer en række informationer, som hurtigt kan aflæses uden, at det er nødvendigt at låse telefonen op.

Kendes fra Apple Watch

Teknologien findes allerede i Apple Watch, og ifølge Bloomberg var der planer om, at teknologien allerede skulle have debuteret iPhone 13. Pro

Ifølge Bloomberg vil det dog i første omgang også kun være Pro-udgaverne af iPhone 14, der bliver udstyret med den nye teknologi.

Bloomberg skriver desuden, at de iPhone 14 Pro ifølge mediets oplysninger vil blive udstyret med en ny A16-chip og et nyt 48 megapixel-kamera på bagsiden af telefonen og et opdateret selfie-kamera på forsiden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere