Artikel top billede

(Foto: Microsoft/PR)

Microsoft Teams virker igen for de fleste brugere efter nedbrud

Nogle brugere har oplevet er nedbrud i Teams. Nu er tjenesten er nu stort set oppe at køre igen.

Microsoft Teams er nu oppe at køre igen for de fleste efter et flere timer langt nedbrud, som der forstyrrede chatapplikationen for tusindvis af kunder.

Det skriver Reuters.

Redmond-selskabet påpegede en afbrydelse "på en nylig implementering, der indeholdt en brudt forbindelse til en intern lagertjeneste," skriver mediet.

Antallet af berørte brugere har Microsoft dog ikke afsløret, men ifølge Downdetector, som sporer afbrydelser og nedbrud, var der 4800 indrapporteringer af problemer med Teams.

"Vi modtager mange rapporter om, at brugere er i stand til at få adgang til Microsoft Teams, og mange funktioner begynder at blive genoprettet," meddeler virksomheden til mediet.

Microsoft har også meddelt, at der har været problemer med Microsoft 365-tjenester med Teams-integration, såsom Microsoft Word, Office Online og SharePoint Online.

"Vi har truffet foranstaltninger for at omdirigere en del af trafikken for at give en vis aflastning i miljøet," skrev selskabet.

Ifølge Microsoft har Teams over 270 millioner månedlige aktive brugere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere