Dansk bedstemor piller tøjet af The Sims

Bette Østergaard på 58 år fabrikerer nøgne karakterer til et af verdens mest populære pc-spil, The Sims. Karaktererne giver hun væk via sin hjemmeside, og hvis man er mere interesseret i blomstrede puder, kan det også lade sig gøre.

Bare virtuelle numser, lavet af dansk Sims-ekvilibrist og bedstemor, er et populært indslag for mange spillere.

Hvis du er træt af, at din Sims-karakter beholder sine bukser på, når den sidder på toilettet, eller at ædlere dele er dækket af skraveringer, når den går i bad, er der råd at hente.

Du kan en hente en fil på Bette Østergaards hjemmeside, der gør det valgfrit om ens yndlings-Sim skal have tøj på.

The Sims er et af verdens mest populære computerspil, hvis seneste udgave blev solgt i en million eksemplarer på bare 10 dage. I spillet skaber man mennesker og personligheder ved at sætte rammerne for deres daglige liv.

Mange klik

Der er tilsyneladende mange af køberne, der sætter pris på et stykke med bart. I gennemsnit besøger 2.000 personer dagligt Bette Østergaards hjemmeside.

? Vi har så mange, der besøger hjemmesiden, at jeg været nødt til at flytte vores server til et web-hotel. Før truede den med at gå ned hele tiden, fordi der var så meget trafik, siger Bette Østergaard.

Den tidligere hjemmehjælper begyndte med at designe til spillet, da den første version udkom, om end det var en smule mere tækkeligt.

Et par af de mere tækkelige nøgne Sims fra Bette Østergaards hjemmeside.

Bette Østergaard - der bor i Greve - er oprindeligt uddannet syerske, så et oplagt sted at begynde var at udvide karakterernes garderobe med nyt tøj.

? Jeg kan ikke rigtig holde til at sy tøj længere på grund af dårlig ryg, så i stedet begyndte jeg at gøre det til spillet, siger Bette Østergaard.

Hun indrømmer også, at hun nok bruger lige så lang tid på at designe, som hun gør på at spille. Det er hendes absolut største hobby.

Fra stof til hud

Efter at have designet bukser og kjoler til spillet, designer hun nu alt fra nye øjenfarver og katte til bare kroppe.

På det uundgåelige spørgsmål om, hvordan en bedstemor ender med at lave nøgne karakterer til et pc-spil, slår Bette Østergaard en latter op.

? Spillet er lavet, så der er skraveringer på figurerne, når de i bad. Det kan jeg ikke holde ud at se på, siger hun.

Nu er de bare Sims designet, så nu er Bette Østergaard igen gået i gang med at designe tøj til karaktererne, ligesom hun er begyndt at designe betræk til møblerne. Der bliver dog også tid til at lave lidt frækt virtuelt undertøj.

Relevante link

Simbrother

Sims2net

Adult-sims2




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere