Artikel top billede

iPad Pro årgang 2022 kommer ikke til at få den store overhaling lige foreløbigt. (Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Et småkedeligt iPad-år i sigte – festfyrværkeriet kommer i 2024

Mens 2023 bliver et ’light’ år når det gælder iPad-nyheder, vil det forholde sig helt anderledes med 2024, ifølge Apple-kender.

Finansmediet Bloombergs Apple-analytiker Mark Gurman lægger ikke fingre imellem i hans seneste nyhedsbrev ’Power On’.

2023 bliver et småkedeligt år på iPad fronten.

Han kalder det selv et ’light’ år, hvor der ikke skal forventes nogle bemærkelsesværdige nyheder for iPad Pro, mens der heller ikke nogle ’større opdateringer’ i sigte for iPad mini og iPad Air serierne.

Festfyrværkeri i 2024

Apple-kenderen peger i stedet på 2024 som det helt store år for iPad-kollektionen. Her står der blandt andet en stor revidering af iPad Pro serien på tapetet.

Denne vil bestå af et nyt design, mens skærmene skulle byde på OLED-teknologi fremover.

Det tyder på, at det nye design vil byde på en bagside af glas, i lighed med den nuværende iPhone-kollektion. Det vil give mulighed for at integrere eventuel trådløs opladning til enhederne.

Samtidig peger øvrige rygter ifølge netmediet 9to5mac på, at Apple pønser på at udkomme med en storskærms iPad. Her tales om skærmstørrelser på både 14 og 16 tommer, hvilket ville matche selskabets største bærbare i Macbook Pro serien.

Med over et år til, at den nye kollektion dukker op, kan der dog være afvigelser i forhold til hvad Apple ender med at præsentere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere