Artikel top billede

De Fantastiske Fire, der præsenterede KBD for Forsvarsudvalget og fik flere spørgsmål, end de kunne nå at besvare på de 15 minutter: Bagerst Mette Nikander og Morten Hybschmann, forrest Eva Flyvholm og John Foley. (Foto: Eva Flyvholm)

Nørgaard: En ret kort (men præcis) klumme om cybersikkerhed og den nye deklaration

Klumme: Det er altså ingen skam at skrive en meget kort klumme, når emnet er godt. Så det har jeg gjort.

Denne klumme er et debatindlæg og er alene udtryk for forfatterens synspunkter.

Det er ingen skam at skrive en meget kort klumme, når emnet er godt, og man er på ægyptisk wifi.

Så vær klar til kun at bruge et par minutter på denne klumme, før I kan begive jer ud i weekendens strabadser og flydende belønninger.

Kalvebod Brygge-Deklarationen (KBD mellem venner) var godt nok min idé, men det er andre, der har fået den til at blive til noget og skaffet os adgang til to udvalg i Folketinget, nemlig Forsvarsudvalget (FOU) og Udvalget for Digitalisering og IT (hhv. 13. april og 25. april).

Det er hædersmanden John Foley, der har fået det hele til at rulle for alvor og holdt modet og dampen oppe hos gruppen, det er Eva Flyvholm, der har arrangeret og koordineret blandt andet møderne i Folketinget, og det er en heftig skrivegruppe, hvoraf nogle kan nævnes og nogle ikke, der har stået for formuleringerne, tankerne, layout, mv.

Tro mig, der var mere end rigeligt - letlæst, men tungt og faktuelt - materiale til en bog i de mails og dokumenter, der er blevet udvekslet.

Kæmpe respekt herfra til den flok.

Med folk som dem kan vi sgu nok godt redde Danmark alligevel.

Efter dette har jeg i hvert fald betydeligt flere kandidater til de mange ledige stillinger som vice-diktator, når jeg engang bliver Diktator af Danmark.

Her er den så, den dér KBD-dims:

FOU Almdel Bilag 56 Kalvebod Brygge Deklarationen (ft.dk)

God weekend. Kommentarer modtages, gode idéer kopieres og spørgsmål besvares på mogensxy@gmail.com som altid.

Klummer er læsernes platform på Computerworld til at fortælle de bedste historier, og samtidig er det vores meget populære og meget læste forum for videndeling.

Har du en god historie, eller har du specialviden, som du synes trænger til at blive delt?

Læs vores klumme-guidelines og send os din tekst, så kontakter vi dig - måske bliver du en del af vores hurtigt voksende korps af klummeskribenter.