Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Twitter vil alligevel betale sin Google Cloud-regning

Det er lykkedes for Twitters nye CEO, Linda Yaccarino, at begrave stridsøksen med Google og igen betale for Twitters Google Cloud-forbrug.

Twitter vil nu gerne betale sit Google Cloud-forbrug.

For omkring to uger siden kom det ellers frem, at det Elon Musk-ejede sociale medie ikke havde i sinde at betale for gentegning af selskabets brug af Google Cloud uden forhandlinger om nye vilkår.

Det skriver Reuters.

Ifølge mediet er det den nye Twitter-CEO, Linda Yaccarino, der har sørget for at, at de to virksomheder er kommet til enighed.

Samtidig rapporteres det nu, at de to virksomheder vil udforske et tættere samarbejde omkring Googles annoncering på Twitter samt hvordan Google kan bruge Twitters dataværktøjer.

Også problemer med AWS

Det er ikke kun Google, Twitter har haft sine problemer med.

Tidligere har Elon Musks selskab en konflikt med AWS - Amazons cloud-forretning - hvor Amazon var nødsaget til at stoppe udbetalingen af Twitters indtjening på markedsføring, fordi Twitter ikke betalte for sit AWS-forbrug.

Langt størstedelen af Twitters trafik hostes af AWS og Google Cloud.

Elon Musk har siden købet af Twitter beskåret medarbejderstaben voldsomt og krævet, at Twitters omkostninger til infrastruktur, cloud og lignende skulle beskæres med en milliard dollar om året.