Artikel top billede

(Foto: Unsplash)

På jobjagt? Søg en af disse 10 stillinger lige nu

Brug de sidste dage af efterårsferien på at søge et af disse spændende job.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som JP/Politikens Hus, Cognizant og Banedanmark.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Recruit IT ApS søger for IT Forum Gruppen en senior solution consultant, Odense

Motiveres du af gode kolleger og infrastruktur fra øverste hylde? Og har du lyst til at blive en del af en spændende vækstvirksomhed med sund økonomi? Så er du måske IT Forum Gruppens nye kollega.

For vores kunde, IT Forum Gruppen, søger vi en erfaren it-systemkonsulent med gode faglige såvel som sociale kompetencer og en naturlig lyst til at være en del af et ambitiøst team.

IT Forum Gruppen leverer en bred vifte af it-løsninger til erhvervslivet og fungerer i vid udstrækning som en outsourcet it-afdeling for mange af deres kunder. Med fokus på at kunne servicere kunderne bedre, er konsulentforretningen organiseret i kundeteams med et stærkt samarbejde konsulenterne imellem.

Jobbet forudsætter, at du har god erfaring med it-infrastruktur og som systemkonsulent generelt, og har arbejdet med hybridløsninger omkring Microsoft 365 / Azure.

Læs hele annoncen her.

Egmont søger modern workplace engineer (Identity & Client Management), København

Vi søger en, dygtig og engageret modern workplace engineer med solid erfaring indenfor identity og client management-systemer, med særligt fokus på Azure og Microsoft 365.

Det er essentielt, at du har dybdegående kendskab til Mac-miljøer, og det vil være en fordel, hvis du også har erfaring med Jamf.

Som modern workplace engineer vil du få ansvar for at udvikle, administrere og vedligeholde vores identitets- og klientstyringssystemer på Azure og Microsoft 365-platformene.

Du vil arbejde tæt sammen med it-afdelingen, forretningen og eksterne leverandører for at sikre en problemfri og sikker it-drift.

Vi er et team på seks dygtige personer, som dagligt bl.a. optimerer vores identitet og klientløsninger i Egmont.

Læs hele annoncen her.

Netcompany søger senior software developer, København

Som senior software developer vil du blive en del af vores Netcompany Application Services, der består af en fast teamstruktur, der driver porteføljer for spændende kunder både i den offentlige og private sektor.

Som senior i vores team vil du have både teknisk og kunderettet ansvar, naturligvis tilpasset dine kvalifikationer.

Teamets leverancer spænder bredt fra nyudvikling af it-projekter til løbende udvikling på eksisterende løsninger og serviceydelser.

Dine opgaver vil dermed spænde fra teknisk design og programmering til at indtage en ledende rolle og bidrage til at sikre fremdrift og kvalitet på projekterne.

I Netcompany leverer vi på alle markedsudbredte teknologier herunder .Net, C#, Java, Salesforce, Sharepoint, Dynamics CRM, Business Central ERP, Sitecore, ReactJS, Angular, Docker, Azure, Azure DevOps, Octopus, Oracle, Episerver med flere. Valget af teknologi bestemmes altid efter, hvad der giver kunden størst værdi.

Det er derfor vigtigt, at du synes, det er sjovt at arbejde med nye og varierende områder og teknologier og finder det motiverende at udbygge din viden kontinuerligt.

Læs hele annoncen her.

JP/Politikens Hus søger netværkstekniker, København eller Aarhus

Er du til breaking news? Ønsker du faglige udfordringer med ny teknologi? Er du både til den fysiske- og sky verden? Og vil du gerne arbejde et sted med højt til loftet og med lokationer fordelt i store dele af landet? Og kan li' at komme ud i alle kanter af din faglighed?

Så kan det være, det netop er dig vi søger hos JP/Politikens hus, da vi søger en netværkstekniker til udvikling og drift af vores netværksinfrastruktur, som består primært af teknologier fra Cisco, HP, Arista og Palo Alto. Selve Cisco infrastrukturen bliver administreret via DNA center fra Cisco.

Netværk og datacenter,-temaet som arbejder med vores fysiske datacentre, VMware og storage, WAN, WIFI, LAN og de netværk, som der er i vores cloud-løsninger, i samarbejde med andre gode kollegaer i koncernenheden Commercial and Tech Operations hvor netværk og datacenter-teamet hører hjemme, under it-infrastruktur.

Læs hele annoncen her.

Sydbank søger software developer til team wealth management, Aabenraa

Brænder du for udvikling af software, og kan du omsætte forretningsmæssige behov til stærke it-løsninger?

Vil du være ansvarlig for produkter og systemer, der hver dag gør en stor forskel for Sydbank og vores kunder? Så har vi måske det helt rette job til dig.

Vi søger nemlig en software developer til vores udviklingsteam. Teamet er ansvarlige for en række forskellige it-produkter som understøtter Sydbanks Wealth Management.

Sydbanks Wealth Management omfatter blandt andet kapitalforvaltning og private banking. Området beskæftiger sig bredt med investering, lige fra markets-funktioner, kapitalforvaltning til rådgivningskoncepter.

Du bliver en del af team wealth management som, udover dig, består af en product owner, en scrum master og to udviklere.

Teamet er ansvarlige for en række løsninger til Sydbanks medarbejdere og understøtter hver dag vores kollegaer med både egenudviklede løsninger, data og integrationer til forskellige købeløsninger.

Læs hele annoncen her.

Banedanmark søger SAP PM-koordinator med fokus på forretningsprocesser, Ringsted

Brænder du for at skabe sammenhæng og forståelse mellem it og forretningen – og motiveres du af høj datakvalitet, samt evner du at tænke i processer?

Sektionen Økonomi & Kontrakter består af tre teams, som bistår hele Banedanmarks vedligeholdsdivision Infrastruktur.

Som vores nye SAP PM-koordinator bliver du ansat i team AGIL (Analyse, Governance, Implementering, Løsninger). Den ene del af teamet arbejder med analyser, rapporter samt udvikler digitale værktøjer. Den anden del, som du bliver en del af, arbejder med SAP.

Den øvrige del af sektionen arbejder med kontrahering, kontraktstyring, økonomiopfølgning og forvaltning af bevillinger.

Stillingen er placeret i vores helt nybyggede og moderne lokaler i Ringsted, som ligger lige ved Ringsted Station.

Der vil i de kommende år være en del mødeaktivitet i København samt mulighed for at indgå aftale om hjemmearbejde.

Læs hele annoncen her.

Cognizant søger SAS DI senior developer, Gdansk (PL), Ballerup (DK) or Bergen (NO)

As an SAS Senior Developer, you will own the pricing and modelling application for the customer, and you will have the SAS administrator role and serve monthly maintenance of the SAS application.

Digital is the paradigm of our days – everything is digital or at least smart and is to operate efficiently with the best and newest technology available, delivering insights, improving business and disrupting business models.

To be successful, companies will need to demonstrate digital capabilities to understand and get the best out of their data, design products that build connections between people and processes, and they will need to use the latest technology.

Within Cognizant, the digital business practice works with clients across all industries to help them becoming digital: transforming their business, processes and IT with a constant view on business impacts. Human centricity is a key parameter making decisions and building solutions.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for Logos Consult en passioneret C# backend-udvikler til fullstack team, Odense

Du bliver den en del af et spændende udviklingsmiljø med meget kompetente og hjælpsomme kollegaer. Der er gode muligheder for faglig udvikling og sparring samt for at have indflydelse på dit arbejde.

Atmosfæren er præget af stort fagligt engagement, samarbejde og vidensdeling. Logos strategisk vigtigste produkter gennemgår en rivende udvikling og modernisering i disse år. Du kommer til at arbejde med design og udvikling af backend systemer og databaser til overvågning og styring af anlæg for drivmiddel, bilvask eller ladning.

Du vil tage del i hele udviklingsforløbet – fra specifikation, design, implementering, test og dokumentation. Desuden kommer du til at tage del i at udvikle den generelle arkitektur i samarbejde med dit team.

Læs hele annoncen her.

Statens IT søger jurist med interesse for databeskyttelsesret (genopslag), Ballerup

Vær med på den helt afgørende dagsorden at sikre beskyttelse af personoplysninger for de statslige myndigheder.

Efter den seneste regeringsdannelse har Statens It overtaget ansvaret for databeskyttelse for hele Finansministeriets koncern. Vi har derfor brug for en ny kollega, som vil være med til at beskytte de personoplysninger, som Statens It behandler - både som dataansvarlig og databehandler på vegne af alle de øvrige statslige myndigheder.

Cyber- og informationssikkerhed, og herunder databeskyttelse, har aldrig været vigtigere og højere prioriteret end det er aktuelt.

Det er et område, som har ledelsens konstante bevågenhed og opbakning, da det understøtter en sikker og stabil it-drift, hvor vi passer godt på de informationer, der behandles af de mange myndigheder og offentlige institutioner, som er Statens Its kunder.

Læs hele annoncen her.

Recruit IT ApS søger for IT Forum Gruppen en senior operations specialist, Risskov

Motiveres du af gode kolleger og infrastruktur fra øverste hylde? Og har du lyst til at blive en del af en spændende vækstvirksomhed med sund økonomi? Så er du måske IT Forum Gruppens nye kollega.

På vegne af vores kunde, IT Forum Gruppen, søger vi en erfaren senior operations specialist med gode faglige såvel som sociale kompetencer og en naturlig lyst til at være en del af et ambitiøst, kundevendt team i Risskov.

Stillingen er en del af IT Forum Gruppens operations team, der samlet består af cirka 30 kolleger fordelt over tre lokationer, der yder 1st, 2nd og 3rd level support samt drift af i alt cirka 1000 kunder i SMB segmentet.

Du vil blive en del af en gruppe dedikerede mennesker, der med et positivt arbejdsklima og kort vej til beslutninger har en holdning til, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Derudover tilbyder IT Forum Gruppen fleksible arbejdsvilkår i moderne kontorfaciliteter, frokostordning, sygeforsikring, pensionsordning samt videreuddannelse og certificeringer.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere

Skal der ske noget nyt i din karriere, kan du overveje en af disse stillinger.

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu