Artikel top billede

Kickstart 2024 med et nyt job: Her er 10 friske it-stillinger, du kan søge lige nu

Trænger din karriere til et frisk pust, så læse med her, hvor vi i denne uge har fundet en række spændende it-stillinger hos blandt andet Danske Commodities og Danske Spil.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Danske Commodities, MAN Energy Solutions og Danske Spil.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Danske Spil søger senior webudvikler med forretningsforståelse, Brøndby

Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere?

Har du styr på Javascript, APIs og på at arbejde tæt sammen med forretning og leverandører? Så har vi en spændende stilling til dig som senior webudvikler i vores udviklingsafdeling.

Som en del af Danske Spils udviklingsafdeling får du indflydelse på vores brugerrejser, integrationer og driftsstabilitet.

Vi er med hele vejen - fra design til udvikling og drift af vores spil. Selvom vi udvikler mange produkter og digitale kanaler, vil du i denne stilling arbejde med vores lotterispil og dit fokus kommer derfor til at være på Rød Konto på danskespil.dk, heriblandt integration til spilplatforme og til vores Lotto App.

Du bliver en del af en nystartet agil organisation, der bringer leverandører, it og forretning tættere på hinanden med formålet at levere endnu bedre løsninger i fremtiden.

Læs hele annoncen her.

Cognizant Technology Solutions Denmark søger test automationmanager – SAP, København

As a Test Manager you will own the development and manage the Automation suite for a Customer. This includes naturally the relationships with the customers as well as the Cognizant account managers & other leaders.

Test Automation is the way of testing for the future, as companies go agile and look at faster release cycles with low risk. The Quality and Assurance SAP Team works towards quality delivery which helps customers scale their test sets and meet the goals of the customer to scale their business.

You will drive the Test Automation transformation, converting the manual regression scope to an automated scope, along with new development of tests in the automated environment.

This includes naturally the relationships with the customers as well as the Cognizant account managers & other leaders. Your focus will be on developing and expanding the automation suite.

Læs hele annoncen her.

IST søger PostgreSQL databasespecialist med Java-kompetencer, Ringe

Vores vision er, at alle har ret til at lære mere. Vi udvikler fleksible og cloud-baserede it-løsninger til skoler og dagtilbud, som gør administrationen af børn, elever og personale nemmere. Målet er at effektivisere administrationen, lette kommunikationen og skabe nye muligheder for udvikling og læring.

Vi er Skandinaviens førende EdTech virksomhed, og har arbejdet tæt sammen med skoler og dagtilbud i mere end 40 år. Vi har cirka 450 ansatte fordelt på 9 kontorer i Sverige, Norge, Tyskland og Danmark.

Vi søger en databasespecialist/Java-udvikler til Studie+ til vores kontor i Ringe på Midtfyn, hvor vi udvikler studiesystemet Studie+ til FGU, Erhvervsskoler og Gymnasier. Er det dig?

Du vil få en central rolle i udviklingsafdelingen, hvor du sammen med 20 kolleger og i tæt samarbejde med TechLead og Arkitekt vil udvikle og vedligeholde Studie+.

Læs hele annoncen her.

Danske Commodities søger IT compliance specialist, Århus

Are you ready to rock the IT compliance scene? Do you love tweaking and automating processes to make everyone’s life easier? And are you skilled at accommodating auditors’ requests and comments? Then grab this opportunity to become our new IT Compliance Specialist and play a key role in taking our IT compliance to the next level.

You will join Security and Compliance which is a proactive and open-minded team consisting of four people who excel at multi-tasking and managing stakeholders. Our team works closely with almost all our back-office teams and we have a large touch surface. We are always going for the long-term solution and we take a holistic approach to the IT landscape and processes to meet financial and critical infrastructure requirements.

As you'll be steering the course for the future of compliance and security, we're seeking someone motivated to tackle tasks across various areas and develop their own skillset.

Læs hele annoncen her.

MAN Energy Solutions søger digital ekspert, Frederikshavn

Til vores vedligeholdelsesafdeling søger vi en dygtig digital ekspert, der vil være ansvarlig for den daglige drift af vores interne it-systemer og software (bla. Tornado, PivotWare, Dewesoft), forbundet med samling og test af vores high speed motorer, samt lede og implementere forskellige it-projekter.

Vi er en førende virksomhed inden for test af højteknologiske motorer, og vi stræber efter at levere topmoderne teknologiløsninger og services til vores kunder.

Vi tilbyder dig muligheden for at forme morgendagens verden - uanset om du lige er startet, tager dine første karriereskridt efter eksamen eller leder efter den næste store karriereudfordring.

Hos MAN Energy Solutions fokuserer vi på mangfoldighed og lighed for at skabe en kreativ og inkluderende kultur. Vi tror på, at en mangfoldig arbejdsstyrke med en blanding af køn, nationaliteter og perspektiver vil drive innovation, kreativitet og produktivitet. Vi er engagerede i vores medarbejderes trivsel, og du får mulighed for at deltage i forskellige sociale aktiviteter fra yoga og fiskeri til kreative klubber.

Læs hele annoncen her.

Domstolsstyrelsen søger erfaren it-sikkerhedskonsulent (GRC) til stort digitaliseringsprogram, København

Har du indgående kendskab til Governance, Risk & Compliance (GRC) og erfaring med sikkerhedsvurderinger i en kompleks kontekst? Kan du rådgive om udformning og forankring af nødvendige sikkerhedspraksisser? Så er du måske vores nye sikkerhedskonsulent til Domstolsstyrelsens store Straffe- og skifteprogram.

I de kommende år gennemfører Domstolsstyrelsen en omfattende digital modernisering på to af domstolenes største sagsområder – straffe- og skiftesagerne.

Vi bygger it-systemerne fra bunden, og brugerfokus er omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. It-systemerne vil skabe mere gennemsigtighed, større brugervenlighed og hurtigere sagsbehandling for titusindvis af brugere i hele landet.

For at kunne gennemføre denne omfattende og komplekse digitale modernisering er der etableret en programorganisation, der er ansvarlig for at udvikle den nye løsning.

Til Straffe- og skifteprogrammet søger vi en erfaren it-sikkerhedskonsulent, som i samarbejde med sikkerhedsspecialister og sikkerhedsorganisationen i Domstolsstyrelsen kan være garant for it-sikkerheden i denne vigtige digitaliseringsproces.

Læs hele annoncen her.

Unik System Design søger softwaretester til udviklingsteam i Unik Bolig, Vejle

Kunne du tænke dig at blive softwaretester i en markedsledende virksomhed og være bindeleddet mellem udviklere og kundevendte funktioner? Så har vi her jobbet til dig!

Test og QA er en vigtig del af vores leverancer til vores kunder, og vi søger lige nu en dygtig kollega til et af vores fantastiske teams. Sammen med vores øvrige softwaretestere får du ansvaret for gennemførsel af test, kvalitetssikring og dokumentation af de opgaver, der udvikles i vores PropTech produkt, Unik Bolig. Testarbejdet kan bestå af alt fra integrationstest, automatiseret test hen til manuel test. Unik Bolig er en brancheløsning til alle typer af ejendomsadministration, samt integrerede webportaler, som vi også selv udvikler.

Du trives med at sætte dig i brugerens sted, tænke kreativt og synes det er sjovt at udfordre programmet. Du har et stort overblik og har nemt ved at sætte dig ind i ny forretningsviden og ved at jo tidligere en fejl bliver fundet i forløbet jo bedre.

Læs hele annoncen her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger Power BI-specialist med stor data-forståelse, Frederiksberg

Er du passioneret omkring Power BI og data? Brænder du for et job med mening, og drømmer du om at være en del af et hold, hvor vi sammen sætter retning for modernisering af hele Skatteforvaltningens it-portefølje? Så er du måske vores nye kollega.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) er en af de syv styrelser i Skatteforvaltningen. Vi understøtter vores kolleger i Skatteforvaltningen i et partnerskab om drift og videreudvikling af en stor it-portefølje og udvikling af nye it-løsninger i spændvidden fra mindre projekter til store programmer i milliardklassen.

Kontoret Legacy og Modernisering er et forholdsvist nyt kontor og er i hastig vækst. Vi understøtter topledelsen med den strategiske tværgående prioritering af moderniseringen af Skatteministeriets it-systemer. Det er en opgave med stor betydning for hele Skatteforvaltningen, både nu og i fremtiden. For tiden arbejder vi målrettet på at udarbejde de moderniseringsplaner, der skal vise vejen for Skatteforvaltningens fagområder de næste 10-15 år.

Læs hele annoncen her.

Capgemini Danmark søger Ignite graduate program 2024, København eller Aarhus

When joining Ignite, you choose a career path – a customized education and development program to build your skills in the field of your choice.

It’s an aggregate of teacher-led training, certifications, and self-study from a wide range of educational materials that will boost your role as an associate consultant at Capgemini. You’ll also apply your learning and gain immediate experience on customer assignments at our biggest clients. And, of course, there will be many team-building activities with your close-knit group of Ignite colleagues.

Ignite is not a traditional graduate program. Instead, we offer a custom-made journey towards becoming a fully qualified consultant. You’ll also have an opportunity to share your experiences with a huge network of like-minded peers from all over Scandinavia – and getting the future you want!

Læs hele annoncen her.

Cognizant Technology Solutions Denmark søger data scientist, København

A Data Scientist with Generative AI Engineering skills is crucial for advancing the field of artificial intelligence and machine learning. They specialize in creating and developing generative models that have the ability to generate new content, such as images, text, and audio, based on patterns and data. Their work enables advancements in various industries, including creative arts, content creation, virtual reality, and data synthesis, expanding AI capabilities and driving innovation in applications that require realistic and creative outputs.

You will need to deliver high quality and innovative data driven solution to our client’s needs. This will include, working within a team on the clients site: understanding the client’s pain, designing an analytical approach, implementing a solution, ensuring it is of high quality, and leading and mentoring junior team member.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere

Skal der ske noget nyt i din karriere, kan du overveje en af disse stillinger.

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu