Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Kort nyt fra it-verdenen

Microsoft vil lancere Vista til august. FICS skal levere ESDH til Roskilde storkommune. Krak.dk barsler med dårlige betaler-tjek. Danske Ciklum udvider i Ukraine.

Microsoft vil lancere Vista til august

Microsoft planlægger at lancere den næste version af styresystemet Windows, Vista, allerede i august. Det fremgår af intern blog udarbejdet af Corporate Vice President i Windows's udviklingscenter, Chris Jones, som avisen Business Week har fået adgang til. Det har ellers tidligere heddet, at Microsoft først ville være klar med Vista til december næste år - primært på grund af tidsproblemer. Af bloggen fremgår det imidlertid, at Chris Jones ikke vil modtage sin bonus, hvis ikke Vista er klar til at køre ud i butikkerne i høj kvalitet og med samtlige væsentlige dele intakte senest 31. august 2006.

FICS skal levere ESDH til Roskilde storkommune

FICS Danmark skal levere et nyt system til elektronisk sags- og dokumenthåndtering til Roskilde Kommune, der efter sammenlægningen med Gundsø og Ramsø Kommuner har fået 80.000 indbyggere. Systemet skal leveres til 2.000 brugere. Kontrakten er på 1,6 millioner kroner. FICS med blot 11 medarbejdere er blandt de mindre leverandører af ESDH og hører ikke under den rammeaftale, som staten tidligere har indgået med tre leverandører.

Krak.dk barsler med dårlige betaler-tjek

Krak.dk vil snart give brugere direkte adgang til oplysninger om, hvor gode 75.000 dårlige betalere er. De 75.000 dårlige betalere er alle registreret i Debitor Registret. Med systemet skal man blot klikke en virksomhed frem og klikke på et ikon for at få at vide, om en bestemt kunde er registreret som dårlig betaler.

Danske Ciklum udvider i Ukraine

Danske Ciklum, der kører kodefabrikker i Ukraine, udvider og åbner nye kontorer. De kommer til at ligge i byerne Donetsk og Kiev. Ifølge grundlægger Torben Majgaard beskæftiger selskabet i dag 170 medarbejdere, der primært arbejder for danske kunder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere