Elektronisk markedsføring hitter

Kunderne i et distrikt uden sælgere fik i stedet elektronisk markedsføring med pdf-filer. Distriktet endte med at blive det bedst sælgende, fortæller Hedal Kruse Brohus, der sælger elektroniske kataloger.

Dandental, der sælger udstyr engros til tandlæger, stod for halvandet år siden med et distrikt helt uden sælgere.

Virksomheden valgte i stedet at sende pdf-filer ud til kunderne med dels de varer, kunderne tidligere havde købt, dels andre udvalgte varenumre.

- Distriktet endte med at blive Dandentals bedst sælgende, og det mener jeg er et rigtig godt eksempel på styrken i elektronisk markedsføring, siger Lars Hedal, administrerende direktør i Hedal Kruse Brohus, der sælger elektroniske kataloger.

En hvad for en?

For bare et år siden måtte Hedal Kruse Brohus ud til kunderne for at vise, hvad de kunne, og hvad sådan et elektronisk katalog egentlig var for en størrelse.

I dag ringer kunderne uopfordret og siger "vi har hørt, at i kan noget med automatisk katalogproduktion," fortæller direktøren

Det større kendskab til elektroniske kataloger kan direkte aflæses i regnskabet hos Hedal Kruse Brohus, der sidste år øgede omsætningen med 40 procent og fordoblede overskuddet.

- Kunderne er typisk større danske virksomheder med mange produkter. Varenumre i størrelsesordenen 50-100.000 er ikke ualmindeligt, siger Lars Hedal.

Udover et elektronisk databasebaseret katalog har selskabet også et web-produkt på menuen, der præsenterer kundens produktinformationer i en e-handelsløsning.

Fidusen for kunderne er, at de to ting hænger sammen, så alle informationer reelt er samlet ét sted.

På halvandet år

At have grafisk personale til på traditionel vis at sidde og lægge produkter ind i et katalog side efter side er dyrt.

Og selv om det koster fra 200.000 og op til 500.000 kroner at få oprettet et skræddersyet elektronisk katalog, så tjener investeringen sig ifølge Lars Hedal sig hjem på omkring halvandet år.

Hedal Kruse Brohus har i begyndelsen af 2006 ansat fem nye kolleger og budt seks nye kunder velkommen. Det giver ifølge direktøren mulighed for at holde en vækst i 2006 på niveau med udviklingen i 2005.

Blandt kunderne er Montana, Kompan, Brødrene Dahl, Vestfrost og FDM travel.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere