EDB Gruppen sukker efter nye medarbejdere

Med det hidtil bedste kvartalsregnskab i hånden sukker EDB Gruppen efter nye og atter nye medarbejdere, som skal sikre selskabets vækstmål. I alt har selskabet opslået op mod 40 stillinger.

Alt er lagt an til vækst for børsnoterede EDB Gruppen, der netop har landet sit bedste kvartalsregnskab til dato. Men én ting mangler for at gøre billedet komplet. Og det er medarbejdere.

EDB Gruppen har i de seneste tre måneder ansat 32 nye medarbejdere alene i Danmark, men er langt fra mæt.

På selskabet hjemmeside er der for tiden opslået ikke mindre end 24 stillinger.

Mangler tunge konsulenter

Hertil kommer, at EDB Gruppen søger op til 20 tunge konsulenter, der skal sparre med kunderne om deres forretningsprocesser inden for blandt andet Axapta, SAP og business intelligence.

- Det er relativt svært at skaffe folk for tiden, og vi søger nye medarbejdere for at sikre, at vi kan opnå en større vækst. Vi er simpelthen nødt til at holde gang i hjulene, siger Jesper Andersen, direktionsassistent i EDB Gruppen.

EDB Gruppen beskæftiger i alt 781 medarbejdere, hvoraf de cirka 650 arbejder i Danmark. Selskabet har afdelinger i både Herning, Hjørring, Ballerup ved København, Kolding og Århus.

De nye medarbejdere skal placeres i alle afdelingerne.

Jesper Andersen understreger, at EDB Gruppen ikke decideret mangler medarbejdere nu og her for at løse opgaverne.

Vi piber ikke

- Det er ikke sådan, at vi piber, fordi vi ikke er nok. Vi vil bare gerne være nogle flere, for vi kan se, at der kan blive flaskehalse i den kommende tid. Og så har vi nogle vækst-målsætninger, som kræver flere ansatte, siger han.

Selv om EDB Gruppen mangler så mange folk, er der ingen planer om at skrue ekstra op for lønnen.

- Vi følger de almindelige markedsvilkår. Til gengæld forsøger vi på andre måder at gøre det attraktivt at være her - for eksempel ved at sikre, at man arbejder sammen med nogle rigtigt dygtige folk, siger Jesper Andersen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere