Milliontab til IP-selskabet V2Tel

Trods kundefremgang kom IP-selskabet V2Tel ud af 2005 med millionunderskud. I det nye år er omsætningen løftet med 300-400 procent, bedyrer direktøren.

Med den tidligere TDC-direktør Jørgen Weber i spidsen tabte IP-selskabet V2Tel fem millioner kroner i 2005.

Alligevel ser administrerende direktør Jørgen Weber optimistisk på fremtiden. Ifølge direktøren oplever selskabet i øjeblikket en meget stor kundetilgang.

- Det går rigtigt hurtig i øjeblikket. Vi får nye kunder hver dag, og vores omsætning ligger i de første måneder af 2006 mellem 300 og 400 procent højere end i samme periode sidste år, siger Jørgen Weber.

Han ønsker ikke at oplyse selskabets omsætningstal, der heller ikke er tilgængelige for 2005 i det netop offentliggjorte årsregnskab.

Sætter penge til

Væksten i omsætningen i 2005 har imidlertid været beskeden, oplyser direktøren.

En særdeles sløj begyndelse på 2005 og fortsatte investeringer i udviklingen af selskabets hostede IP-løsning til erhvervslivet har samlet set udløst et underskud på knap fem millioner kroner i 2005.

I 2004 var der også million-underskud.

- Vi er ved at bygge virksomheden op, og det koster penge, men det er ikke noget problem, så længe vi vokser, siger Jørgen Weber.

Og det gør selskabet ifølge direktøren ikke mindst som følge af en beslutning om at droppe IP-telefoni til private kunder for at satse målrettet på erhvervskunderne.

Stjæler fra TDC

Det har givet resultater i form af en daglig tilgang af små og mellemstore virksomheder i V2Tels kundekreds.

Cirka 90 procent kommer ifølge Jørgen Weber fra telegiganten TDC.

- Det er ikke så mærkeligt, for TDC er størst på markedet for telefoni til erhvervslivet, så det er her, at der er flest kunder at hente, siger Jørgen Weber.

- Men tilgangen skyldes også, at de små og mellemstore virksomheder betaler skjorten hos TDC. Samtidig føler de, at de ikke bliver behandlet særligt godt, fordi TDC ikke har et særligt stor fokus på den kundegruppe, siger Jørgen Weber.

Han forventer at tilgangen af nye kunder og det øgede fokus på erhvervsmarkedet, vil sikre V2Tel et væsentligt bedre resultat i 2006 end i 2005.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere