Reuters vil have dig som reporter

Nu har du muligheden for at blive onlinejournalist for millioner af læsere - hvis du vel at mærke spæner rundt med et kamera om halsen og ellers er på rette sted på rette tidspunkt.

Brugergenereret indhold er for alvor kommet i vælten.

Succestjenester som YouTube, Myspace og Flickr har sørget for, at stadig flere får øjnene op for værdien af brugernes egne bidrag.

Nu kaster Yahoo og Reuters sig ud i bølgen og vil fra og med næste uge tage mod billeder og videoklip fra mennesker, der oplever begivenheder, som er værd at rapportere. Resultatet bliver onlinetjenesten You Witness News.

- Målet med tjenesten er at drage fordel af alle de mennesker derude, som render rundt med videokameraer eller mobiltelefoner med kamerafunktion og som måske er vidner til væsentlige nyheder. Ved hjælp af blot et par enkelte klik har man adgang til et globalt publikum, siger Scott Moore, nyhedschef hos Yahoo, til Information Week.

Uafklaret belønning
You Witness News er tænkt som en tjeneste, der kan illustrere og forstærke indholdet i nyhedshistorier fra Yahoo News og Reuters.com.

Reuters påtænker også at udvælge læserbidrag, der kan distribueres til nyhedsbureauets kunder.

Ifølge Moore er der fortsat ikke udformet nogen konkrete planer for belønning af bidragyderne, men en eller anden form for aflønning vil blive aktuel.

- Ingen vil formentlig kunne have dette som et levebrød, men vi anerkender klart, at der er en kommerciel værdi i denne type billeder og video. Vi vil derfor have en mekanisme som sørger for, at folk skal kunne få en betaling for bidragene, siger nyhedschefen.

Indtil dette er på plads vil Yahoo tilbyde belønning i form af onlineprofiler, der viser hvilke bidrag brugeren har sendt ind.

Redaktørerne af You Witness News vil naturligt nok filtrere de bidrag, der kommer ind, så ikke dårlige eller falske bidrag slipper igennem nåleøjet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Vi kender til kunstig intelligens og machine learning, men hvordan udnytter vi dem i praksis? Hør om de aktuelle erfaringer med AI og machine learning, og bliv endnu klogere på fremtidens mulige tendenser, når det kommer til AI og machine learning.

02. marts 2021 | Læs mere


It-sikkerhedskontroller og -processer (How to)

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På dette event kigger vi nærmere på, hvordan man opsætter de nødvendige it-sikkerhedskontroller og gør god brug af eksempelvis incident response, log management, penetrationstesting, awareness-træning, sikkerhedsopsætning og meget andet.

03. marts 2021 | Læs mere


Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere


Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.