Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

EDS skovler penge ind på salg og outsourcing

Bedre salg og flere kontrakter med underskrift har vendt lykken hos outsourcing-kæmpen EDS.

Flere underskrevne kontrakter og et højere salg har hævet overskuddet hos Electronic Data Systems (EDS), viser det seneste regnskab fra outsourcing-giganten.

- Det er det bedste kvartal Electronic Data Systems har haft siden jeg begyndte i firmaet i 2003. Vi har haft et godt salg. Både vækst og produktionsstigningen viser, at vi har et solidt fundament til at kunne opnå vores mål for 2007, siger Michael Jordan, som er firmaets administrerende direktør.

Resultatet overgår den seneste fremgang hos firmaet, som nu har afløst en ujævn periode på mere end tre år.

Det gik ud over aktiekursen, som de seneste år har lidt under blandt andet et par skuffende kontraktforløb.

Aktieværdi fordoblet

Imidlertid vendte den seneste nyhed om fremgangen firmaets aktiekurve til en stigning på 4,4 procentpoint.

Firmaet har afleveret et resultat som viser at firmaet har nået en nettoindtjening på 1,2 milliarder kroner i sidste kvartal.

Sammenlignet med sidste års resultat på 642 millioner kroner er der altså tale om en fordobling af resultatet, som også afspejler sig direkte i aktieværdien, som stiger fra 1,21 til 2,42 kroner stykket.

Firmaet tjente i hele regnskabsåret 2,7 milliarder kroner på basis af et salg der løb op i 122 milliarder kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere