WM-Data køber Siemens Business Service i Norge

WM-data ruster sig på det norske område for driftstjenester ved at overtage dele af Siemens Business Service i Norge. WM-data vipper med overtagelsen 15 andre bejlere af pinden.

Den norske afdeling af WM-data gør et stort indhug i Siemens Business Service, når selskabet overtager dele af Siemens Business Service.

Overtagelsen drejer sig om omkring 20 kundekontrakter, cirka 250 medarbejdere samt et moderne driftsanlæg. Og i begge lejre er der stor tilfredshed med aftalen.

"Vi er meget glade for aftalen. WM-data er en betydelig aktør, som vil varetage både medarbejdernes og kundenes interesser på en god måde," siger administrerende direktør i Siemens Business Service i Norge, Ove Guttormsen.

Overtagelsesprisen er ikke oplyst.

Større fokus på Norge

Med overtagelsen vil WM-data reelt få mere direkte kontakt med dets kunder i Norge.

"I Norge har vi kun tilbudt it-driftstjenester fra kraftcenteret i Sverige. Men vi har et klart mål om at styrke vores infrastrukturtjenester i Norge med udvidede driftstjenester," forklarer administrerende direktør for WM-data i Norge, Tor Malmo, som begrundelse for overtagelsen.

Inden WM-data fik fingrene i Siemens Business Service havde 15 selskaber meldt ud, at de gerne ville overtage værdierne i Siemens Business Service.

Aftalen mellem de to parter er betinget af godkendelse fra de norske konkurrencemyndigheder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere