Microsoft klar med mashup-værktøj for dummies

Microsoft har udviklet et program, der hjælper brugerne med at programmere, selvom man er håbløs til teknik og ikke ved hvad hverken Java eller XML er. Ifølge Microsoft eftersprøger brugerne faktisk den slags dummies-programmer.

Computerworld News Service: Microsoft er klar med alpha-udgivelsen af Popfly, som er en samling værktøjer og et dertilhørende socialt netværk, der kan hjælpe de knap så teknisk begavede brugere med at bygge og dele mashups, gadgets, hjemmesider og applikationer.

Popfly er bygget med Microsofts nye Silverlight 1.0 Flash-lignende medieredskab, og er virksomhedens nyeste påfund til ikke-tekniske programmører, skriver Soma Somasegar, vicedirektør for Microsofts udviklerafdeling på sin blog.

Brugere vil udtrykke sig kreativt

"Nutidens brugere forlanger en lettere måde at bygge, designe og dele onlineoplevelser med deres familie og venner på. De vil udtrykke sig kreativt gennem software,” skriver han.

Popflys Creator-værktøj giver blandt andet brugeren mulighed for at samle byggeklodser eller kode-stumper fra en hjemmeside eller at hente billeder fra Live Spaces og Flickr og vise dem som et slideshow – uden at kode, siger Microsoft.

Sammen med værktøjskassen følger Popflys Space - et online forum, hvor brugere kan mødes og udveksle erfaringer og oplevelser.

Oversat af Ditte Thøgersen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere