Dansk it-succes: Nu skal konsulenterne til fadet

Leverandør af systemer til forsikringsbranchen har åbnet en ny afdeling med konsulenter. Satsningen skal bidrage til en omsætningsfremgang på mindst 25 procent.

Edlund skal ikke længere blot udvikle systemer til forsikrings- og pensionsbranchen.

Nu er selskabet også begyndt at ansætte konsulenter.

"Vi hjælper kunderne med at teste og kravspecificere de programmer, som de vil have lavet. Det vil øge vores omsætning, så det er en logisk vej at gå," siger administrerende direktør Erling Edlund.

Får plads på Silicon Hills

Konsulenterne får plads i den række af pragtvillaer i Valbys Carlsberg-kvarter, som Edlund råder over.

Stifteren Erling Edlund har tidligere kaldt området for Silicon Hills.

Udover konsulenterne regner Edlund med mindst en ny kunde og et øget salg til de eksisterende kunder, som tæller blandt andre ATP og Skandia.

Årsrapporten taler om en omsætningsfremgang på 25 procent, men de nyeste bud er endnu højere, fortæller Erling Edlund.

"Vi skal jo have noget at lave, når vi bliver ved med at ansætte folk," siger han. Virksomheden har ansat 19 medarbejdere alene i dette halvår.

Ikke på vej til udlandet endnu

Til gengæld er omsætningen stagneret mellem 2005 og 2006. Det skyldes ifølge Erling Edlund, at regnskabet for 2005 var præget af forhåndsbetalinger fra nye kunder.

Selvom omsætningen ikke steg, fik Edlund dog endnu et par millioner ekstra i kassen. Overskuddet endte på 25,8 millioner. Virksomheden har overskudsdeling, så personalet deler 20 procent af overskuddet.

Edlund vandt sidste år Computerworld Top 100 i kategorien "branchesoftware". Dengang fortalte Erling Edlund, at de snart ville satse mere på det udenlandske marked. Virksomheden fortæller at planerne stadig er gældende, men der er endnu ingen udenlandske aftaler.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere