Cybercity igen ramt af kæmpe-forsinkelser

Cybercitys kunder oplever - igen - kæmpeforsinkelser, når de vil sende en mail.

Cybercitys efterhånden hårdtprøvede mailkunder oplevede igen fredag massive forsinkelser på at få afleveret deres elektroniske post til modtagerne gennem Cybercitys mailservere.

Faktisk blev forsinkelserne i løbet af fredagen så store, at der næsten gik en hel arbejdsdag, før det lykkedes Cybercity at levere kundernes mail.

Det er blot en måned siden, at timelange mailforsinkelser sidst ramte virksomhedens privat- og erhvervskunder.

Forsinkelser varede en uge

Den officielle forklaring var dengang, at firmaet var ramt af en spambølge, som sendte firmaets spamfiltre på overtid i en lille uges tid.

De officielle forsinkelser var i slutningen af maj på op til to timer, men ifølge Computerworlds oplysninger oplevede kunderne væsentligt større forsinkelser.

Nu er problemet imidlertid tilbage for firmaets kunder. Ifølge Computerworlds oplysninger oplevede kunderne fredag forsinkelser på mere end seks en halv time.

Ikke et officielt problem

Bredbåndsgiganten har ifølge Computerworlds oplysninger ikke informeret kunderne direkte om de massive forsinkelser.

Heller ikke på firmaets hjemmeside, hvor kunderne informeres om Cybercitys driftsstatus, får kunderne noget at vide om fredagens afsendelsesproblemer.

Sidste gang, problemet opstod, klagede flere kunder ifølge Computerworlds oplysninger over langsom information om de store forsinkelser, som især var generende for de mindre erhvervskunders daglige drift af virksomheden.

Efter Computerworlds fokus på sagen opdaterede firmaet dog driftsstatus, hvor firmaet beklagede de lange svartider, men uden at oplyse noget om, hvornår problemet ville være afhjulpet.

Endnu ingen kommnentar

Det er endnu uvist, om de enorme mailforsinkelser skyldes en spambølge, og om problemet i øvrigt har samme ophav.

Ligeledes er det stadig uvist, om alle forsinkede mails faktisk når frem, eller om kunderne risikerer datatab på grund af forsinkelserne.

Computerworld har mandag morgen forsøgt at få en forklaring fra Cybercity, men det er endnu ikke lykkedes.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere