HTC: Vores Google-mobil er en drøm

Flere insidere har lækket data om den mobiltelefon, der efter alt at dømme bliver den første telefon direkte møntet på Googles Android-software.

Computerworld News Service: Den mobiltelefon, som High Tech Computer (HTC) er i færd med at udvikle til Googles Android-software vil få navnet "Dream" samt en stor touchscreen og et fuldt QWERTY-tastatur, lyder det fra en insider.

HTC bliver muligvis verdens første producent af håndsæt, der sender en mobiltelefon på markedet, der er udviklet til Android, men virksomheden står over for hård konkurrence fra Samsung, udtaler en anden kilde.

Samsung har netop skruet indsatsen en tand op for at sende en Google-telefon på markedet, hedder det.

Nemt at skrive e-mails

HTC's Google-håndsæt er omkring 13 centimeter langt og lige under syv centimeter bredt med et tastatur, som enten glider eller svinger ud fra under skærmen.

Hensigten med tastaturet er at gøre det lettere at skrive e-mails, notater og internetadresser.

Internet-navigationskontrollen sidder under skærmen.

Håndsættet vil sandsynligvis komme på markedet i slutningen af året, udtaler den anonyme kilde.

Virksomheden er stadig officielt tavs om håndsættet.

"Vi kan ikke kommentere på dette produkt," udtaler Maggie Cheng, en repræsentant for HTC.

Sidste november blev HTC den første virksomhed, der erkendte, at selskabet var i færd med at udvikle en mobiltelefon baseret på Android, selv om Samsung, Motorola og andre håndsætproducenter er med i den gruppe, der er dedikeret til at fremme softwaren, Open Handset Alliance.

Android, som er en open source softwareplatform, der inkluderer et styresystem, er designet til at udnytte mobiltjenester på internettet.

Softwaren har mulighed for at blive en stærk rival til Windows Mobile og andre styresystemer til håndsæt.

Ved lanceringen meddelte Google, at over 30 virksomheder havde sluttet sig til Open Handset Alliance.

Oversat af Thomas Bøndergaard




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere