Artikel top billede

På billedet ses Jesper Weng, der nu forlader Netkoncept til fordel for Jesper Deluran.

Direktør forlader Jensby-selskab

Jesper Weng forlader direktørposten i JMI Invest-selskabet, Netkoncept. Salgssiden skal styrkes med den nye direktør Jesper Deleuran i spidsen, mens Jesper Weng vender tilbage til JMI Invest.

Et af selskaberne i Asger Jensbys investeringsselskab, JMI Invest, skifter direktør.

Netkoncept har de sidste godt to år haft Jesper Weng som direktør, men det er slut nu.

"Min opgave i Netkoncept er overstået, fordi vi nu har lavet de strukturelle og fundamentale ændringer, der skal til i virksomheden," siger Jesper Weng.

"Det har taget længere tid end ventet at vende udviklingen, men vi mener, at tidspunktet er rigtigt nu," siger han videre.

Med det henviser han til omlægningen af virksomheden for et års tid siden, hvor selskabet gik fra at beskæftige sig stort set udelukkende med hardware-salg til at være en konsulentforretning.

Derudover solgte Netkoncept i januar i år softwareforretningen fra til A Gain, mens IP-telefoni-delen i april blev solgt til Axcess og 3PAS.

Fokus på udviklingen

"Opgaven i Netkoncept går derfor nu ud på at vokse. Derfor er der brug for en Netkoncept-mand til at køre virksomheden videre," siger Jesper Weng, som selv vender tilbage til JMI Invest, hvor han skal beskæftige sig med investeringsselskabets portefølje af virksomheder.

I stedet er ansvaret lagt i hænderne på Jesper Deleuran, der nu bliver ansvarlig for hele Netkoncept Gruppens fire selskaber Netkoncept Advisors, Netkoncept Hosting, Netkoncept Services & Facility Management og DataCompagniet.

"Fremadrettet skal vi udnytte de synergier, der ligger i vores forskellige forretningsområder," siger den nye direktør for Netkoncept Gruppen, Jesper Deleuran, der kommer fra en stilling som direktør for DataCompagniet, der har en stærkt salgsfokuseret strategi.

Og netop salget skal der fokuseres ekstra meget på i den kommende tid for hele Netkoncept Gruppen.

"På salgssiden skal vi ikke længere fungere som fire enkeltstående virksomheder, men som ét hele," siger Jesper Deleuran.

Han understreger dog, at det ikke betyder fusion, som der ellers tidligere var planer om for Netkoncept og DataCompagniet, ligesom der heller ikke er planer om nedskæringer i organisationen som følge af, at man samler salgsindsatsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere